![]() |
Nutuk’un 10 liraya bile bulunabildiği topraklarda, Yılmaz Özdil’in “Atatürk” kitabı 2.500 liradan satılıyor. Atatürk, Atatürk olmanın ekmeğini bu kadar yiyemedi. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Bir üniversitenin akademik başarısı mı bu şimdi? Gözlerimiz doldu bu gayretli çalışmalarıyla Prof. un. Diğer üniversitelere örnek olmasa bari. Tıp fakultemizde bilim veremiyoruz sebze meyve satışı yapıyoruz der gibi.Tıp fakultesinde Prof. Onaylı tanzim satış... Manav, kasapta ameliyata girer..Savcılarımız desen bir halı saha maçında bile görevi layıkıyla yerine getirip, 14 öğretmene gbt kontrolü yaptırırarak görevin hakkını veriyorlar zaten... Endişe edecek bişey yok yaaa... Yorum size kalmış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Taksim de Kadınlar Gününde açılan pankartlar, Ezan okunurken yapılan saygısızlık, seviyesizlik gösterilecek gibi değil !! Bunlara göre Kadınlık sınırsız özgürlükten geçiyormuş. Hiç bir değer , hiç bir ölçü yok. İsyan aslında İslam'a. Keşke bilselerdi ki kadını kadın yapan, tek din İslam'dır. İffet, Sandığınız kadar ucuz değil ki sahip olasınız! |
KÜFÜRBAZ İMAM EDEPSİZ MÜFTÜ BALIKESİR Havran’da ilçe müftüsü ile bir imam, sosyal medyada Mustafa İslamoğlu’na ağza alınmayacak edepsizlikte sözler sarfediyorlar.. Buraya yazmaya edebimiz müsaade etmez.Dileyen baksın twitlerden ulaşabilirler. “Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim” diyen Peygamber’in ümmetinin müftüsünde edep yok, imamı küfürbaz. “Güzel ahlaka resmen ve alenen savaş açan” bu edepsiz müftü ile küfürbaz imamı aklayacak paklayacak hiçbir söz yok. Ağzı adeta lağam çukuru olan, ümmetin müftüsü ve imamınin pisliğinin fetvasi varmidir? Yorum sizin elbet...Ama takdir Allah'ın..Haddi aşana, küfür ederek verilen cevap..Herkes necis herkes.... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neslicanın cenazesinden manzaralar! Sosyal medyaya malzeme toplamak için gitmiş bazıları demek! Oysaki ibret alınması gerekirken :( [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ateş düştüğü yeri yakıyor gerisi sosyal medya malzemesi. (( Allah rahmet eylesin. Kanser gibi bir illetle mücadele vermiş...Bizlere rahmet dilemek düşer. Ne Nevzat Tarhanin yorumunu onaylarim nede şu görüntüleri.. Ayrıca sadece Neslican değil, tedavi arayışında olan, bu tip hastalıklarla yaşam mücadelesi veren hastalara Rabbim şifa versin...İnsanı kanser eden hastane sürecinde yardımcıları olsun.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Elmalar yeşil olacak yoksa olmaz :))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Atatürk'ün 81. yılı ölüm yıl dönümünde düzenlenen anma törenlerindeki görüntülerde öğrencilerin Atatürk posteri önünde secde ettirildiği görülüyor. İnceleme başlatıldı Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Kasım'da çocuklara yaptırılan bu uygulamayla ilgili inceleme başlattı. Ataputumuzla çook güçlü Türkiye. Hem eğitimin içine bu denli sokup hem inceleme soruşturma başlatmak nasıl bir akıl tutulması yorum sizin... Birsürü okulda busekilde gösteriler hazırlanıp ana babalara izlettirildi.. Şu ölenleri bir rahat biraksak onlarda rahat edecek... Mezarindan kalkıp gelse şu gördüklerine utanir Atatürk. Kendisine benzedigi için,belediyelerin ustune para verip programalra davet ettigi adamın birde atam deyip boynuna sarilanlari görse kahrindan ölürdü herhalde :) Ayrıca kendi ucube hissiyatinizi çocuklara yaptırmak nasıl bir sòmürüdür bunu da aklım almıyor. Gidiş yön nereye bilemiyoruz.Pusulası şaşmış bir millet olduk. Allahım şaşırtma. Doğru yoldan ayırma [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bu olay sadece bir okulda değil eş zamanlı bir kaç okulda birden planlanarak yapılmış. O bilinçsiz kuzuları kendi egolarına alet etmelerini elbette hazmedemiyorum. Bu görüntü karşısında o okulların din kültürü öğretmenleri hiç yokmuydu. Ya da aklı selim diğer öğretmenler ya da veliler nasıl karşı gelemediler seslerini yükseltemediler. Dilsiz şeytan misali İnsanlarda halâ bir korku var malesef. Olayların gerçekleştiği okulların müdürleri uzaklaştırılmış diye duyum aldık. Böyle kepazeliğe yetmez görevdende men edilmeliler öğretmenleri de dahil. Okullardaki eğitim geri planda dini nasıl sömürebilirim çabasının farkındayız. Milli eğitim bakanının bu konuya daha fazla değinmesi gerekir. Söylenecek çok söz varda kısa keseyim ,çoşacağım yoksa. Son söz olarak anne babalar evlatlarınız sizin karşınızda farklı dışarıda daha farklı karakterdedir.Evlatlarınıza sahip çıkın |
Nasıl bir ruh halidirki, her an ölme korkusu ile ekmek parası kazanmak ! bir yanda yaşamak için çalışmak bir yanda yaşamak için ölmek:( Zonguldakda kömür madeninde çalışan işçinin günlüğü! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Fransa’da İslam dinine ve Peygamber Efendimiz (s.a.s)‘e yönelik hakaret dolu karikatürleri yeniden yayınlama kararı alan Charlie Hebdo dergisinin aldığı bu karar hadsizce ve düşmanca tutumun tekrar ayyuka çıktığının göstergesi olmuştur. Müslümanları rencide edici karikatürler yayınlayarak, kutsallarımıza hakaret etmek, öfke ve nefreti artırmaya yönelik provokatif bir eylem olmakla birlikte, toplumsal barışa vurulan bir darbedir. Bu karar hiçbir şekilde basın ve ifade özgürlüğü ile gerekçelendirilemez. Hastalıklı bir zihin yapısıyla gösterilen bu saldırgan tutumu şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. #HzMuhammedeHakaretAffedilmez #HzMuhammed |
Yeni aile Bakanı Derya Yanık..Liyakati geçtik abi, aile kavramını bilsin, çocuk sevsin yeterdi. Eskisinden daha feminist, dersime girse korkudan öleceğim çocuk sevmez, aileden habersiz bakanımız, 23 nisan sebebiyle makamına davet ettiği çocukla ilgili öyle ifşa ve sözler sarfettiki biz utandik. Utanma utandi. Bunlar utanmayi unuttu..mhc Ne mi yaptı? Yetimlerin ve öksuzlerin koruyucusu konumundaki bakan; Makamında konuk ettiği 10 yaşındaki çocuğun, koruma altında olduğunu ifşa etti.Bu konuda kendisinden beklenen azami özendir. Ama maalesef olmadı. Ramazan nedeniyle 10 yaşındaki çocuğa ikramda bulunamadıklarını söyledi. Ne gerek vardı böyle bir açıklamaya? Madem ikramda bulunmama yolu tercih edildi, bari bir kitap, bir saat, kalem, bisey armağan etseydiniz. Siz yine çikolata verseydiniz aksam iftarda yerdi:) Bakanlığı biz mi öğretelim.. Çocuk sevmeyi, dilinden anlamayı biz mi ogretelim. Keşke öğrenmeye açık olsanız. Keşke bu kadar kibirli olmasanız. (Yorum sadece) |
Kardeşim 23 nisan' da çocukların bakam koltuğuna oturmasının anlamı hayal kurabilmesidir.çok çalış çabala gayret et burada otur demektir.oraya oturan çocuğa da oturduğu makamın duygusunu hissettirilmelidir. Derya hanım çocuğa bakan olduğunu hissettirebilirdi. Sayın bakanımız 23 nisan çocuk bayramı hakkında görüşlerinizi alabilir miyiz?Görevinizde başarılar dileriz.sizce çocuklarımız için neler yapabiliriz sorulsaydı inanın o çocuğun bir cevabı olurdu.kendi heyacanı çocuğa atmış sadece.hiç sevmedim.Benim favorim fatma betül sayan kaya idi.Allah ömür verirse 4 bilemedin 5 sene sonra bu gidişle yeni aile bakanı ben olacağım😊 |
En büyük bayrak direği bizde ama:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Gelmiş geçmiş en rezil turistik tanıtım kampanyası. Asıl bunların aşılı olup olmadığını bize ispat etmeleri gerekmiyor mu? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
ciddi ciddi hayat pahalılığının marketlerden kaynaklandığını zanneden bir tayfa var ülkede. dolar, avro, altın, doğalgaz, benzin, yol, köprü, plastik, ambalaj; her şey uçmuş gitmiş ve bunun sorumlusu marketler(!) edirne'de bulgarlar, hopa'da gürcüler, van'da iranlılar çılgınca alışveriş yapıyor; istanbul'da, ankara'da, izmir'de türkler, 5 litrelik ayçiçek yağının hesabını yapıyor. türkiye, yabancılar için ucuzluk pazarı, kendi vatandaşı için sosyete mağazası gibi #yorum sizin |
Bulgarlar edirneyi adeta yagmaliyor esnafın yüzü gülüyor şimdilik bizim ülkemizde biz doyasıya alışveriş yapamazken Doğu ve batidaki komşular stok yapıyor ve birileri bu duruma seviniyor. Kitliga doğru gidiyoruz, Bu sene olağanüstü turist akını olacak yerli turist ler yer bulamaycak deniyor yerli de para varmı kimse sormuyor:) köyü olan köyüne olmayan otursun yerinde bazıları çıkıp eskiden daha beterdik diye nutuk atıyor insanlar bolluğa alisdi şimdiki kuşak eskinin fakirliğin bilmezki onlara şkr edin diyemezsiniz.gormdiler bilmiyorlar! bilenler de zaten 60 yaşını geçmiş insanlar . Velhasıl nere nasıl duracak bu gidişat merakla beklemekteyim. |
80 yıl İsrail'e sövüp, şimdi değişken politika demek nasıl bi dòneklik. İktidar=güç açıklarmı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Doğalgaza yüzde 50 zam, çaya zam zama zam zam zam. 1 nisan şakası olabilir mi? İktidar çok esprili ya. Esprili açiklamalarla bizleri şaşirtıyorlar. Gece yarısı yapılan zama günün ilerleyen saatlerinde şaka şaka derlermi düssünceli000 Dıjjj güçler olmasından korkuyorum. Şakadır inşallah:) |
Her akşam manda yoğurdu, kestane balı yeyin acaip kafa açıyor. Asrın liderimiz tavsiyesi. Arada fazla kaçırıyor herhalde. Herşeye Rus kaldı bizim Reis. 1 nisan şakası deil cuma hediyesi ramazan paketi ablaafrn* |
Afiyet şifa olsun. Gözümüz yokta.Çay kıpkırmızı kalın çizgimiz. olacak iş mi? Şakadır o şaka.)) Doğalgaza bu kadar içerlemedim))) |
Üzerine çok ince mizah yapabilirim ama içimden gelmiyor. Yorum sizin.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Nagehan abla rüyanda 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olarak mı gördün bu nasıl bir dönüşsssssss [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sıradakiiii Ahmet Hakan'ı bekliyorum. Rasim abimiz yenge ne derse o olur. Izleyelim |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu yorumu görünce şunu sormadan edemedim. Peki lut kavmi neden helak oldu? Allah sizi bildiği gibi yapsın azar azar veriyorsunuz zehri gençlere gençlik çok büyük tehkilede:( [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Suyunu çıkardılar iyicesopa000 |
Gazze için bugüne kadar yapmayıp seçim sonrası yapacağınız ne varki merak ettim. İsraille gönderilen gemiler mi durdurulacak? Ticari ilişkiler mi kesilecek? Ne olacak acaba? 31 Mart belediye seçiminden Gazze'ye ne ola? Yardım tırından bir çuval un alabilmek için vurulan Gazzeliler için seçilen belediye başkanı ne yapmayı planlıyor? Mısır'a Refah sınır kapısıni açması, yardım tırlarının girişine izin verilmesi için manifestomu yayınlayacak? Çok merak ettim.. Yoksa iki yüzlü olduğunuzu düşüneceğim:)çay-kahve000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Emekli kurban kesebiliyormu? Emekli torunlarına harçlık verebiliyormu? Emekli sağlığına dikkat edecek şekilde beslenebiliyor mu? Emekli tatile gidiyor mu ki kalacak yer arasın. Bunlar hizmet paketi diye nasıl sunulabilir? Zaten tasarruf eden bir millete daha fazla neyin tasarrufu? Saray bi kıssın, audi8 e binenler, itibar pesinde olanlar bir kıssın, tasarruf etsin. Bırakın emeklinin, memurun, garibanın peşini. Sikmaktan birbirimizin boğazına yapışıcaz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Ablacm diyanet işleri başkanımız her hafta istikrarlı şekilde bize hutbeden ne kadar şükretmemiz gerektiğini anlatıyor. Audi A8 ile gittiği konferanslarda tasarruf edin diyor. Beş yıldızlı otellerde yapılan seminerlerinde İsrail'i kınıyor. Sonra Audi den vazgeçiyor Skoda Superb lüks araç kiralıyor. Bütün tasarruf planları bize zaten. Emekli desen tabi tabi tatili yapıyordu galacak yeri sorun oluyodu zatensopa000 Ne kurbanı emekli yüzyılında tavuk yemekten gıdaklayacaklar. Tavuk kes desen o bile zor. Üzülmemek elde deilmhc |
Konya Nar Gross Market Sahibi boykotu anlatıyor. Hangi ürünlerden vazgeçtikleri? Hangi firmalarla ticareti kestiği? Zarar edeesin diyenlere kulak tıkayIP nasıl direnç gösterdiği? 70 milyonluk zarar...Boykot ürün satan marketlerr batmamak için mi boykota destek vermiyorlar ? Hepsi şu linkte Buyurun videoyu izleyin. Watsapp kanalimizda👇👇👇 takibe alın ltfn52 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mahmut Abbas TBMM'de konusacakmış.( |
Netanyahu kanser olmuş, öldürme Allahım süründür, dert ver dermansız bırak, öldürdüğü çocukları rüyasına yolla bunalımlar geçirsin. |
Alıntı:
|
Kanser yener inşallah. |
SAAT: 02:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.