![]() |
yeniden merhabalar :):) uzun bir aradan sonra eski dostlara yeniden merhabalar cicekver forumdan ve can dostlardan faydalanarak önlisansı bitirdiğim gibi sakarya ilitamıda bitirdim şükürler olsun hyyyyy rabbim ilim yolunda faydalı olanlardan eylesin amn*.bundan sonra elimden geldiğince sizlerle paylaşımlarda bulunmak niyetindeyim.sınavlara benim gibi hazırlanan diğer forumdaşlarla dhbt içinde çalışalım inşallah. başeditörümün bilgisinegülümseyen000 selam ve dua ile /cic/ek/ |
En sevdiğim konu başlığı; yeniden Merhaba başlıklı konular/cic/ek/ "Merhaba" değil "yeniden Merhaba".., "ben sizi unutamadım, döndüm dolaştım medinewebden başkasını bulamadım" duygusu hepsi bu iki kelimedecicekver Başeditör kuğulluğu takılmam lazım ama iğreti duruyor üzerimdeAğzı-Açık000 Kusura bakmayın forum dostları, eski bir eskimeyen dost uzun yollar katedip gelmişken samimiyetten ödün veremicem klpp/ Holgelmişsen bacıcanımmmmm hyyyyy Hatırlarım dün gibi kadıköy iskelede buluştuğumuz o günleri cicekverklpp//cic/ek/ Hayırlı olsun okulu bitirdin. Sakarya ilitam, dhbt alanı hepsi senindir hsgldn Yine yeniden tekrardan heptenhsgldn İşte medineweb güzelliği; trkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkym |
canımmmm bacıcanım:klp: hamdolsun kalplerimiz bir :):) yoğun geçen onca zaman sonrasında hep gelememenin eksikliğini yaşadım ama yarım bırakmamak adına vakti anca geldi galibamma/hcup000/ buluşmalarımız ,konuşmalarımız herşeyiyle bambaşkacicekverburası ilk gözağrımızdı her zaman balımmm sıra arkadaşım sfhfgshsfhsgh editörlüğünün hakkını layıkıyla veriyorsun maşallahalkış000alkış000alkış000 acemiliğimi mazur gör ama ısınma turlarından sonra devam inşallahhyyyyy |
makbergülü hoşgeldin c*c* Seni tekrar forumda görmekten mutluluk duydum Hayrlı ,uğurlu olsun ilitamda bitmiş ,artık bilgilerinden faydalanmak isteriz (: Herzaman görüşmek üzere /cic/ek/ |
Çok şükür Elhamdülillah ,,,cağrı yapa yapa en sonunda getirdik ...Gelmene ,tekrar aramızda olmana çoookk sevindim canom... Bizlerde dostluk bağı kopmadı ama medineweb' in sizin gibi örnek insanlara ihtiyacı var.. Birimiz hepimiz ,hepimiz birimiz için inşaAllah... cycy cycy cycy Önce bi dinlen cicekver Buralaradıyız nasıl olsa klpp/ sözü aldık klpp/ |
Kimleri görüyoruz efendim:) okul bitti artık seni sıkça görürüz inşallah.. Senin hayatı kolaylaşdıran pratik bilgilerini, forumun asıl maksadı olan ilitam bölümleri senin bilgilerini bekler:) foruma yakışıyorsun güzel insan hoşgeldin/cic/ek/ |
hoşbuldum can dostlarcicekver rabbim hepinizden razı olsun:klp: hepinizi öyle çok özlemişim ki buralarda olmanın ayrıcalığını tekrar yaşamak çok güzel hamdolsun klpp//cic/ek/ okulun bitmesiyle anca kendime geliyorum desem abartmış olmam herhaldema/hcup000/ bundan sonrasında inşallah beraberce yola devam ArO*ArO* çaylar için çooook tese/kk/ur. trkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkym trkymtrkymewet000 |
Canım kardesim hoş geldin c* seni gördüğüme ne kadar sevindim ne kadar mutlu oldum anlatamam c* bizi kavusturan Allaha sukurler olsun c* o guzel tariflerini heyecanla bekliyoruz c* hele o pratik bilgilerin yok mu hepsini uyguluyorum.alkış000 ve cevremede tavsiye ediyorum.cy simdi okulunuda bitirmissin yeni bilgiler bizi bekliyor.alkış000 yeniden hosgeldin canim arkadasimcicekverklpp/ |
benden de herkese merhabalar hoş geldinz gerçi bende bayadır uzak kaldım forumdan...Hayırlı olsun mezuniyetinz tebrik ederim.Tecrübelerinzden bizde faydalanırız inşaallah bende ilitama bu yıl başlıyorum inşaallah dualarınzı bekliyorum :) |
Alıntı:
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Medinewebde izi olan birisiniz. Daha sık görelim sizidecicekver İz bırakan herkesi arıyor gözlerimiz .yeniden merhaba dediğinizde canı gönülden hoşgeldiniz diyoruz bizlerde.. Medineweb kardeşliğimiz dünya ahiret devam etsin inşallah. hsgldnhsgldntrkymtrkym |
SAAT: 02:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.