Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2010, 21:51   Mesaj No:6

YorgunSavaşçı

Medineweb Acemi Üyesi
YorgunSavaşçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YorgunSavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 8659
Üyelik T.: 12Haziran 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 12
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Bir varmış bir yokmuş Eskiden çokkkkkk eskiden Hz Muhammed (s.a.v) adı ile biri varmış ove dava arkadaşlarının mücadelesi için Allah o kutlu şahsa İlahi kelamı bahşetmiş ve Hayvanlaşıp azgınlaşan kızlarını diri diri toprağa gömen bir kavim içerisinde yaşamaya başlamış.

Allah'ın yüce mesajlarını sunmak adına canla başla ve tüm benliği ile mücadele etmiş Allah'ın desteği ile o asrı saadet asrına çevirmiş ama gel görki ondan 1430 yıl gibi bir süre sonra ortaya bir tür müslüman karakteri çıkmış kim oldukları belli olmayan kimler tarafından kullanıldıkları bilinmeyen sözde Müslüman ismi taşıyıp fiilde Yahudi karakterini sunmaktan geri durmayan bir kesim!!

İlk icraatları Alimler kim biz herşeyi anlar biliriz.

İkinci icraatları herşeyi çok iyi anladıkları için bu sefer Allah adına Hükümler koyma sırası

Üçüncü icraatları Kuranda örtünme yoktur açın başınızı aman ha araplara benzemeyim siz Çağdaş insanlarsınız nidaları ile her ortamda laf üretmeler.

Dördüncü icraatları Erkek imamlar bize namaz kıldırırken biz tam bir huşuyu yakalıyamıyoruz Kadınlar önümüzde namaz kılsa daha takvalı oluruz!! söylemleri.

Beşinci icraatları Peygamber bir postacı mektubu bırakıp gitti onun artık bir anlamı yok Biz kendi kendimize yeter Kuranda verilen mesajları anlarız dediler..

Altıncı İcraatları Bütün İslam Alimlerini Cehenneme göndermeye başladılar ŞİRK imiş sözleri ile

Yedinci İcraatları Kuran neden arapça biz buna karşıyız Allah (haşa ve kella haşa) bizim kadar bilmiyor biz kendi dilimizden başka dil kabul etmeyiz demeleri.

Sekizinci icraatları Din düşmanlarının İslam kaynakları arasında serpiştirdikleri yalan yanlış sözleri ele alarak Tüm Hadisleri reddetmeye başladılar.

Dokuzuncu icraatları 19 hurafesi ile Sahte resullere tabi oldular.

Onuncu icraatları Bilgilerine rağmen Sekreterleri ile basıldılar

Onbirinci icraatları Lüks otellerde videoları izleyip bilgi sahibi olmak imişşşşşşşş

Dahasıda var Masalı hemen bitirmek iyi değildir arkası yarın diyelim

Bu sitede izleyici olarak devam etmek ve yapılan saldırılara sessiz kalmak İmanıma dokundu inşaallah bundan sonra buralarda olmaya ve bu sapkın taifelere hadlerini bildirmeye karar kıldım Alimlere Şirke düşümüş diyecek kadar cehil insalara !!!
Alıntı ile Cevapla