Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2011, 18:21   Mesaj No:3

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:66
Mesaj: 489
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Yalnız Allah tan yardım dilemek.....

Sayın Yaralı-sine. Ben Allahın elçisi O eşsiz insan Hz. Muhammeti dışlamaktansa, cehennemde ebedi kalıcı olurum daha iyi. Böyle bir niyetim içimden geçtiyse, Rabbim beni en ağır bir cezayla cezalandırsın inşallah. Bana isnat ettiğiniz bu suçlamanın hükmünü Rabbime bırakıyorum.

Ben karşımdaki hiç kimseyi şahsen muhatap alarak yazmıyorum, benim yağtığım inanç ve düşünceyi kur'an ile karşılaştırmaktır. Yoksa kişiler benim için önemli değildir, olamazda. Siz inancınızdan ve yaptıklarınızdan sorumlu iseniz ve ben sizin inandıklarınızdan dolayı sizi kınama yada size kızma gibi bir hakkım yoksa, aynı hakkı bana da göstemenizi beklerim.

Hiç bir doğru bilgiyi yabana atmam ve görmezden gelmem, yeterki Rabbin kelamına uygun olsun. Çünkü Allah ne diyordu? Sizleri kur'andan hesaba çekeceğim. Ama siz hayır, yalnız kur'andan değil, başka kitaplardan ve hükümlerdende hesap vereceğiz diyorsanız, onada saygı duyarım. Çünkü sizin yaptıklarınızdan siz sorumlusunuz.

Bana sorduğunuz sorulara gelince. Sorduklarınızın tümü ile ilgili, ayrı ayrı başlıklar altında yazılarım var, düşüncelerimi yazdım. Eğer oradan okursanız benim kur'andan anladıklarımı, düşüncelerimi anlayacaksınız.

Saygılarımla Halukgta
Alıntı ile Cevapla