Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2011, 20:04   Mesaj No:12

Muhsin Arslan

 Medineweb Yazarı
Muhsin Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Muhsin Arslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1032
Üyelik T.: 23 Mart 2008
Arkadaşları:1
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Bitlis
Yaş:50
Mesaj: 90
Konular: 61
Beğenildi:67
Beğendi:0
Takdirleri:322
Takdir Et:
Standart Cevap: Yalnız Allah tan yardım dilemek.....

Alıntı:
HALUK GÜMÜŞTABAK Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sayın Yaralı-sine. Ben Allahın elçisi O eşsiz insan Hz. Muhammeti dışlamaktansa, cehennemde ebedi kalıcı olurum daha iyi. Böyle bir niyetim içimden geçtiyse, Rabbim beni en ağır bir cezayla cezalandırsın inşallah. Bana isnat ettiğiniz bu suçlamanın hükmünü Rabbime bırakıyorum.
size böyle ithamda bulunmadım.sizin yazılarınızdan bunu çıkarıyorum-anlıyorum.hocalarımız hepsi burada ve sizin yazılarınız ortada.kayıp filan değildir...isterseniz yazılarınızdan tek tek cımbızlayıp buraya alırım. fazla uzağa da gitmeye gerek yok.sizin şu anki makalenizde de benzer bir ibare geçmektedir.bakın ne diyrosunuz;

.( şefaat ya resul Allah ) Bu sözün Türkçesi neydi onu da yazalım. Bizi affet, bağışla ey Allahın resulü. Rabbim bilmeden yaptıklarımızdan dolayı bizleri affetsin.

sen cidden böylemi anladın şefaat ya resulullahı .bizi affetmi diyoruz.bizi bağışlamı diyoruz.yer yüzünde böyle düşünen yazan bir alimin eserinde varmı bu? .

haluk bey ciddi ve ısrarlıyım.bu konuyu artık masaya dökelim.müzakeresini yapalım.hocalarımız da katılacaklardır bize.çözelim artık içimizdeki çelişkili olanları!
lütfen ama..
Alıntı ile Cevapla