Konu Başlıkları: Meal Hatmine Davet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2012, 14:08   Mesaj No:217

mahsun

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:mahsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13707
Üyelik T.: 12 Nisan 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 127
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Meal Hatmine Davet

Alıntı:
YASEMİN ATAMAN Üyemizden Alıntı Mesajı göster

Allah'ın rızası için söz söyleyecek, Allah ın rızası için peygamberi dil ile yazıp çizecek yorum yapacak varsa gelsin yazsın. Şeytanı ve şeytanın askerliğine aday olmak için ortalığı bulandıracak veya stres atmak, eğlence arayanlar yazmasın.

Burda bir meal hatmi başlatılmış birçok insan bundan faydalanmış abilerimiz bilgi aktarmış ilim paylaşımı yapmış . Buraya benliği nefsi ve çıkarı için yazan kendine zarar verir.Paylaşımda kimsenin hocasına, kişiliğine, paylaşımına ve en önemlisi islama dil uzatılmamış hakaret edilmemiştir.
Bunu göremeyenler olabilir ama görenlerde olabilir.
Allah herşeyi bilen görendir.


Allah için O'nun Kelamını öğrenmek
okumak isteyen
Allah rızası için gelir alır.
dualarımızıda alır.








Boş ve yararsız olan sözü' işittikleri zaman ondan yüz çevirirler ve:
"Bizim yapıp-ettiklerimiz bizim, sizin yapıp-ettikleriniz sizindir; size selam olsun, biz cahilleri benimsemeyiz" derler.





Niyetiniz, açıklamalarınız ve davetiniz çok güzel ve anlamlı. Allah razı olsun kardeşim. Sayenizde meal ile tanıştım okuyorum ve anlamaya çalışıyor her okuduğum ayette yakaladığım noktayı arkadaşlarımla paylaşıyorum.


Meyve veren ağaç taşlanır derler bizde. Bu laf sözlere takılmnadan yolunuza devam edin birileri tevhid diye bağırırken birileride susturmaya, hakarete veya silmeye karalamaya çalışacaktır. Çizginizi ve davetinizi beğeniyorum tebrik ediyorum bu yolda daha fazla ilimi beraber paylaşmak isterim.


Bir insanın bu mücadelesi ve kararına saygı gösterip takdır varken, malesef bizim toplum ortamı bozmakta madalya alacak durumda..

İyiki aramızdasın iyiki sizin yanınızda burdayım. Meal okumama sebep olanlardan bu katılıma Allah ın rızası için katılanlardan Allah razı olsun.


Katılıma katılıp pişman olanlar bir daha almasın gönülsüz ve Allah ın rızası için okunmayan kelam ne kadar yerine gider.

Mümin okuduğu Allah ın kelamından aldığı için pişmansa oturup tövbe etsin.

Sizden çok kişi helalık istemeli. Hatta bi editör kardeşimiz ladiyebilmek adlı uyenin paylaşımına delidir okumayın yorum yapmayın diyebiliyorken. buraya gelip arkadaşlar ortada ki sorun 3,4 kişi arasında karar alınması gereken şey yazamamış yanı konunun bu boyuta taşınmasında ve birilerinin saygıdeğer hocasının dil bozmasında payı olanlar, farkında olmadan kul hakkına girenler olmuş. üzücü bir durum..



Kamer 34 abim Allah razı olsun sizden Hakkı savunanlara Allah şahıttır. Meal hatmi birilerinin kurulmuş ata anlayışı görüşlerini rahatsız etti. Misafir olarak katılan kaynım bundan çok rahatsız.Düzeni bozuldu adamın çünkü onun grubunda meal diye haykırma gücünü kazandım. Ayet tanımaya başladım.



28-25-24 cüzleri ben alıyorum.



Durmak yok yola devam. Bu Kur'an mealını her kardeşimize ikram edelim inşaallah.
__________________
Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş

Alıntı ile Cevapla