Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2012, 17:19   Mesaj No:47

hznbnm

Avatar Otomotik
Durumu:hznbnm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22925
Üyelik T.: 13 Aralık 2012
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 68
Konular: 11
Beğenildi:11
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Kadın Erkek Arkadaşlığı Üzerine!..

"Bu hususlara çok dikkat edilmesi gerekir. Ayrıca fiziksel bekaretin yanında ruhsal bekarette çok önemlidir. Ruhsallığı, duyguları, latifeleri, gönlü; haram sesler,haram dokunuşlar,haram bakmalar,haram hayallerle çöplüğe dönüştürülmüş bir insan ne kadar bakiredir? Afedersiniz ama, kendisini yürüyen, konuşan bir çöp bidonuna dönüştüren bir insan ne kadar bakiredir? Bakirelik hem erkek, hem kadın için geçerlilir. Çünkü, bakire demek iffetli demektir. Aklını nefsine ipotek etmemiş her insan, evleneceği insanda iffet arar, ruhsallık arar; berraklık, temizlik, kirlenmemişlik arar. Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum: Bir genç kız, yırtılan kızlık zarını tekrar diktirebilir. Ama RUHUNDAKİ KOCAMAN YIRTIĞI, nasıl ve neyle dikecek?"

sinir olmadım desem yalan olur,ben bu kısma takılı kaldım,arkadaş sen neyin davasını yapıyon?senin iffet anlayışın nasıl bşe?
Suçsuz günahsız Mağdur edilen milyonlarca genç var,(bunu sadece byan olarak algılayan sen arkadasıma soruyorum,mağdur edilmis bir bay düşün ,gecmişini unutmaya calısıyor ve evlen me kararı alıyor ,gecmişini anlatmasa ne deişir,ve ya kimin haberi olur,kimsenin belki,çünki bi belirtisi olmaz,lafı uzatmicam hepimizin evladı var,kız erkek,başlarına ne zaman ne geleceini hc bırimiz blemeyiz,buyük lokma ye ama büyük konuşma bence,hangi ana baba istemez evladının saadetini?
Alıntı ile Cevapla