Konu Başlıkları: Veli –Velayet Nedir ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2013, 15:03   Mesaj No:18

@MAVERA@

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:@MAVERA@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13371
Üyelik T.: 19 Şubat 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 21
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Veli –Velayet Nedir ?

Ebu suud efendinin eger dogruysa "alevilerin katli caizdir" fetvasindan sonra yüzlerce alevi katledilmistir..tasavvuf fetvasini bastaci edenler bu fetvayi ne yapalim o zaman ....

Allah bilir bunlari yazan alevidir!!!!!
Alıntı

Benim o sözlerimden nasıl alevi olduğumu anladınız.hayret.Bu ne zeka.halbuki ben alevi kimliğimi gizlemiştim.ne zamandan beri aleviler şiileri kötülemişler.sizin bozuk düzeninizi eleştirmişler.alevilerin şu cümleleri kullandığı ne vakit vuku bulmuştur, İmam şafi. imam ahmed. imam malik. imam ahmed. imam buhari. imam teymiyye daha nice müslüman alimlerin kitaplarına bakıyorumhiç ne vahdeti vucüt var ne fenafillah var ne seyrüsülük var ne rabıta var ne 12 imam mantığı var ee Kuran da da yok sünntetede yok o halde size bizim bilmediğimiz bir Allahtan bilmediğimiz bir vahiymi geliyor.

Klm alevi dediğiniz kesimde sonuçta insandırlar.Ama onlarında senin gibi akideleri bozuk.bizim düşünclerimiz bellidir.biz şükürler olsun müslümanız.başkada isim istemez.illaki bize bir isim aramıza hacet yoktur.

Eşimin bu forumda çok emeği vardır.o (eşim) bizim düşünclerimizi yansıtan onlarca konu ve yüzlerce metin yazmıştır.siz tasavvufçuların akidesinin şirk küfür olduğunu defalarca delilleri ile bu forumda ispat etmiştir.ama siz menkibelerden başka hiçbir delil sunamadığınız gibi ancak onu itham ettiniz.bana yapığınız gib.

Yapacak birşey yok bu şirk ile tevhidin mücadelesidir kıyamete kadarda sürecek.

Yitiksevda gerek ben gerek eşim sizin için hep dua ettik yinede etmeye devam ediyoruz.ama maalesef hiç mesafe kaytetmediğinizi görmek inanın şahsen beini çok üzüyor.

kendisi bu forumda yazı yazmıyor biliyorsunuz.geçenlerde kendisine iznin varsa ben bazen forumda yazı yazmak istiyorum dedim,bana baktı elbetteki yazabilirsin bu benim kendimle ilgili aldığım bir karar,neden bugüne kadar söylemedin .benim sizi bundan men etmeye hakkım yoktur dedi.

Birkaç satır yazı yazalım dedik bizi alevi yaptılar iyimi.

her ne kadar bu forumda yazı yazmıyorsakta takip ediyoruz.
Alıntı ile Cevapla