Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2013, 11:41   Mesaj No:23

aise

Medineweb Üyesi
aise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:aise isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26115
Üyelik T.: 16 Şubat 2013
Arkadaşları:5
Cinsiyet:Bayan
Memleket:denizli
Mesaj: 59
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: aöf ögrencilerine sinav sonucu şoku!!!

Alıntı:
mehmet akif2 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
aise nickli üyenin mesajı

şöyle birşey var ama

GENEL NOT ORTALAMASI HAKKINDA AÇIKLAMA

2013 yılı güz dönemi GNO 2.00 altı olan öğrenciler bu ortalamalar ile geçmenin koşulu Bahar Dönemi ( 2.dönem ) sonunda Genel Not Ortalamanızı ( GNO ) 2.00 üzeri getirmenizdir. Eğer GNO’yu 2.00’dan düşük getirirseniz koşullu geçtiğiniz DD,CD,DC derslerden de kalmış olursunuz. FF ile kaldığınız dersleri bir sonraki yıl aynı dönemde tekrar görüyorsunuz. Yani güz döneminde kaldığınız bir dersi seneye güz döneminde alabilirsiniz.

Sizden dönemlik olarak 2.00 gibi bir ortalama beklenecektir. Eğer Güz Dönemi sonunda Genel Ortalamanızı 2.00 veya üzerinde sağlayamamış iseniz size bir Uyarı verilecektir. Bu uyarıdan sonraki Bahar döneminde ise Genel Not Ortalamasının en az 2.00’a çıkarmanız istenecektir. Eğer bu durumu da yerine getiremezseniz takip eden dönemde geçmiş 2 dönemdeki CC altı dersleri yeniden almanız ve 2.0 ortalamasını geçmeniz istenecektir. Aynen üst paragrafta anlattığımız gibi.

Size önerimiz mümkün olduğunda Not ortalamasını 2.00 ve üstünde tutmanızdan yanadır. Bu sayede dönemlik uyarılar almaktan da kurtulmuş olursunuz.

Not ortalaması 2.00 üstünde olunca tekrar ders almaktan kurtulursunuz ancak notu FF olan veya Sınava gitmediğinizden dolayı kaldığınız dersleri gelecek dönemde almak durumundasınız...

Eklenmiş Resmin önizlemesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
siz paylamışsınız bile
__________________
ALLAH, bütün olasılıksızların olanağıdır.
Alıntı ile Cevapla