Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2013, 07:10   Mesaj No:16

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Artık gelmeyin; orda kalın hoca’m !

Alıntı:
melek859 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
yolsuzlukların görmezden gelinip başka insanların üzerine gidilmesi ne acı. çete deniyor örgüt deniyor ama denmiyor ki neden yolsuzluk yapıyorsunuz? yazık diyorum başka bir şey değil.

Türkiye cumhuriyetinin mevcut kanun yasalarının,islam açısındaki durumunu değerlendirirsek ,türkiye cumhuriyeti laik demokratik müşrik kafir bi devlet yapısına sahiptir..

Yalnız burda sizin yolsuzluk ile itham ettiklerinizi,tıpkı fetullah gülen ve yandaşları olan laik demokratik kemalist,faşist ve emperyalist amerikan uşakları ve bürokratlarıda aynen itham ediyorlar.Bu öyle bi iftiradırki ortaya çıkarılan para sayma makinelerinden tutun,paralar dahil çoğunlukla uydurma fotoğraflar ve yalan haberlerdir..

yani olaya duygusal ve yandaş olduğunuz pencereden bakıyorsunuz,bu mevcut iktidarda olan hükümet ve bu topraklarda bir yılı aşan ve bi barış sürecine girmiş artık birbirini öldürmeyen ve bulunduğu toprakların yeraltı ve yer üstü kaynaklarnıın farkına varıp kendi halkının gelişmesi için gayret edenlere yapılan bi OPERASYONDUR,VE BU OPERASYON DIŞ GÜÇLERİN VE ONLARIN İÇERDEKİ KOLLARI OLAN FETULLAH GÜLEN VE YANDAŞLARI İEL BİRLİKTE YAPILMAKTADIR..

Ha başarılı olamadılar,peki olsaydılar ne olurdu,

1.Kürtler ve türkler yine birbirlerini öldürmeye başlayacaktı[barış süreci ortadan kalktığı için] ve yine türkiye ekonomisinin çoğu silah ticaretine akacaktı ve buda israil amerika ingiliz,rusyanın işine yarayacaktı..

2.türkiye yine IMF ye borçlanacak,ve tekrar kirizlerle boğuşacak ve eskisi gibi öyle YAZAR KASA VE KEPENK KAPATMALARLA değil,toplu intiharlar olacaktır..

3.Genç nufusun çoğu uyuşturucuya müptela olacak şekilde eritilecektir...

4.türkiyenin bu gün ekonomik olarak gelişmiş ülkelerin önüne geçme ve bunlara karşı saygınlığının dahada artması önlenmiş olacaktır...
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla