Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2014, 14:03   Mesaj No:14

ali70

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Cinsiyet:
Memleket:karaman
Mesaj: 812
Konular: 38
Beğenildi:236
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: Cemaat ve Devlet/Bedia Özdemir Tokel

Alıntı:
AlimOğlu Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ali Bey husnü zan ve kardeşlik yetmiyor.yatağınıza akrep sokup yatamazsınız.bence bunlar kelebek taklidi yapan akrepler idi.fırsat yakaladı soktu.eğer akparti bu akrebi 15-20 yıl geriye götürmezse gelecekte bunlarla başa çıkabilecek hükümet kalmaz.
İsrail çıkarlarını...
ABD çıkarlarını...
gayri müslimlerin çıkarlarını...
TÜRKİYE ÇIKARI ÜSTÜNDE TUTAN BİR AKREP VAR KARŞIMIZDA.
onları seviyormu ki? hayır iftira atamam. ÇIKAR TAKKİYE.
ÇEVİK BİR ' E YAĞ SÜRTTÜĞÜ GİBİ.ECEVİTE ŞEFAAT ÖPÜCÜKLERİ GİBİ.
ikisinide sevmezler.ama zoraki aşk
Ya... Benim ne demek istediğimi anlamadınız. Haklısınız. Ben başbakanımızı desteklemediğimi söylemedim. Biz beraber yürüdük bu yolda, beraber ıslandık yağan yağmurda... Gönlümüz başbakanımızdan yana.

Şu an gündemde olan olaylar hem bizi, hem ülkemizi derinden sarstı. Hükümete karşı bir komplo var. Çünkü ülkemiz bütün dünyada hatırı sayılır şekilde bir yükselişe geçti. Sorun bu değil.

Benim demek istediğim farklı, yanlış anlaşıldım. Hükümeti destekleyen cemaatin bu duruma düşmesi, acaba bazı güçlerin oyunu mu? Cemaatin de içinde cemaatin söz geçiremediği bazı güçler mi var acaba demek istiyorum.

Hükmetin içinde, hükümeti itibarsızlaştırmaya çalışarak oy ksybetmesine yol açan kişiler var. Bu kişiler cemaatin de içinde olabilir mi, cemaatin hepsi mi ihanet içinde? Benim aklım almıyor.

Sonuçta çok büyük bir dini cemaat, mensuplarıyla birlikte ihanet içinde görülüyor... Hükmet ise yolsuzluk yapan olarak lanse ediliyor...
Bu durum ise; İsrail ve haçlı orduları ile gayri müslimlerin işine geliyor.

Elbette ki hükümetimizi sonuna kadar destekleyeceğiz... Bu kumpası hükümete kuran kişlerin iyi analiz edilmesi gerektiğini söylüyorum. Yoksa birbirimizi katledeceğiz. Ülkemiz bir Suriye olmasın istiyorum.

Hepsi bu...
__________________
Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz.
Alıntı ile Cevapla