Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2014, 06:52   Mesaj No:31

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"

Alıntı:
BAHAR Üyemizden Alıntı Mesajı göster
biraz ferisi düşünceye ara verin.benim dışımdaki her düşünceye tukaka demeyı bırakın.her konuyu ayetlere dayandırma espirisinide terkedin.mevzumuz bu adamın yalan ve ihanetleri idi.ve yalanlarına ihanetlerine vakıf olan,onu kardeş bilen,on yıldır destek verip azgınlaştıran AKPARTİ' nin saflık iyi niyet acısını düşünün.müslümandır,kıyam ruku ehlidir kardeşimizdir diye yıllardır el üstünde tuttular semirttiler büyüttüler.o semirttikleri büyüttükleri bebek değilmiş akrepmiş.bunu öğrendiklerinde aldatılmanın acısını düşünün.
AKPARTİ besledikleri akrep çıkınca akrepleri ayıklama derdine düştü.heyhatki akrepler sadece yatağa değil tavanda yer altında duvarda tabanda hatta vucutta da yuva kurmuş.o akrep yatak odalarına yerleşmiş.karı kocayı bile röntgen...her akrebin ağzında zehirli iğne var yetmedi.birde omuzlarında kamera var.

kürsülerde hüngür hüngür ağlayan bir vaiz.görsen melek sanırsın.vaazdan sonra 5 yıldız otellerde büyükbaş hayvanlar ile f...lerinin kasetlerini arşivlemek ve takipçisi olmak.sakla samanı(tecessüsü) gelir zamanı.
saf müslümanların yıllardır bu örgüte zekat fıtra akıttı.Allah rızası için dedi.müslümanlar şahlansın dedi.nerden bilsin ki verdikleri zekat paraları kamera böcek telekulak aşuftetakip harcamalarına sarfediliyor.
akreple akrabalığın hazin sonu!
Her konunun,yani hayatın her alanını inşa eden ayetlerin olması ve Allah tarafından bahşedilen hayatın yine Allah ın beyanı olan ayetlerle ,Allah ın bak dediği yerden bakanlardan olmamayı istemek ve bunu eleştirmek aklın neresi ile ifade edilir bunu her akıl sahibi bir,bilirde buna itiraz eden akıl , tabiki sizin gibi davranır.

Fetulla gülenin ihanetleri şimdi değil,pensilvanyaya oturtulduğu günden başlamıştı ve bunu defalarca bu sitedede,birebir münazaralardada dile getirip gerçek yüzünü ortaya dökerken nerdeydiniz.

Bundan kısa bi zaman önce türkçe olimpiyatlarında haramları meşrulaştırarak ve bi yandanda Rasulullah ın katıldığını sölediklerini,hatta yıllar önce başörtüsü teferruattır,islam dininden başka dinlerin varlığını kabul eden ve diyalog hezeyanlarını sergilenirken,budizm in bi ahlak dini olduğunu söylerken,vatikanla içbirliğinde papaları överken,ve dahası AKP VE sizlerin hoşuna gidiyorduda,ne zamanka Akp nin taptığı o tahtına karşı çıkıncamı müslümanlık damarınız kabardı.

Bu kavga islamı sevenlerin ve islama gönül verenlerin ve yeryüzünde Allah ın hükmü hakim kılınsın diyenlerin ve bunun için gayret edenlerin kavgası ve davası değil olamaz ve olmamıştırda.Bu tür menfaate dayalı davalarda taraf olan Allah a karşı bertaraf olacaktır.

Müslüman hiç bir zaman kandırılmaz,gerçi yine kızacaksınız ama ayeti verecem ,Geçici dünya hayatının menfaati sizi aldatmasın ve ALDATICILARDA SİZİ ALLAH İLE ALDATMASIN
bu ayet tevhid ehlinin her daim hatırında canlılığını korur.Ali ra dan çok güzel bi söz rivayet edilir ve şöyle demiştir o güzide insan,Önce hakkı öğrenin ve bilin,sonra kimin haklı olduğunu işte o zaman anlayacak ve göreceksiniz.

Müslüman şahsiyetler hayatta karşılaştıkları her olayı ve kişiyi ve söylediklerini tevhid terazisine koyar tartar ve öyle karar verirler ve bu tevhid terazisi ilk peygamberden bu yana ne ise bu günde aynıdır hiç bir gramajında zerre kadar oynama olmadan bu gün olduğu gibi o hassasiyetiyle terazi olduğu gibi kendi varlığını Allah ın yardımıyla korumaktadır,siz akp ve fetulla ya ve bunlar gibilerinin oyununa ve ihanetlerine daha çok gelmek istemiyorsanı bu teraziyi kurandan ve onun uygulayıcı örneği olan Rasulullah as dan bi bakın,tevhid terazisi bozuk olanlar hayatı bozuk tartarlar ve bu bozukluk miligramdan daha küçük olsada
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla