Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2014, 16:12   Mesaj No:8

ali70

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Cinsiyet:
Memleket:karaman
Mesaj: 812
Konular: 38
Beğenildi:236
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: Sitedeki,cami imamlarına ithafendir...

İmamlara bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Hepsi görevini yapıyor.
Fazladan bilgi isteyen kim var ki, sorusu cevapsız kalmış olsun. Hangi imama sorarsanız sorun, mutlaka sorunuzu cevaplayacaktır.

Hutbe işi imamları ilgilendiren bir konu değil. Hutbelere itirazı olan müftülüğe, daha doğrusu Diyanet İşleri Başkanlığına başvursun. Yetkili makamlar orası...

Okunan surelerin manasını bilmemek imamların değil, bizim ayıbımız. Namazdan sonra imamlar açıklasın demek saçma. İmamlar bunu açıklayacak olsa kaç kişi camide bekler, herkes bir an önce kaçmak için fırsat kolluyor. Onun dışında, okunan surelerin anlamını merak edip te, namazdan sonra hocaya soran ve cevabını almayan kaç kişi var. Yapmayın etmeyin.

Bundan başkası, eğer namaz Türkçe kıldırılsın diyen var mı bilmem ama Cumhuriyetin ilk yıllarında yaşanmış bir olay şöyle:

İmam, ''Tanrı Uludur'' diye namaza başlar. Esirgeyen bağışlayan Allahın adıyla diye devam eder. Namaz sonunda, ''Allahın selamı üzerinize olsun'' diye sağına selam verir. Bakar ki kimse yok. ''Allahın selamı üzerinize olsun'' diye soluna bakar, kimse yok. Döner arkasına, camide kimse kalmamış...

Elin oğlu çevirdiği filimlerde bile papazına laf söyletmiyor.

Biz ise imamlarımızı linç ediyoruz.

Lütfen... Yapmayın...

Ayıp bizim ayıbımız... İmamları suçlamayın...
Alıntı ile Cevapla