Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2014, 17:58   Mesaj No:20

YaŞuHa

Medineweb Emekdarı
YaŞuHa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YaŞuHa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13867
Üyelik T.: 24 Mayıs 2011
Arkadaşları:6
Cinsiyet:
Yaş:31
Mesaj: 1.005
Konular: 399
Beğenildi:29
Beğendi:5
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart Cevap: İsrail'i Hoşgör,Müslümanları Boşgör!




Resimde gördüğünüz heykel, en altta secde eden Müslüman, secde eden Müslüman’ın sırtında diz çökerek dua eden bir papaz ve papazın omzunda ibadetini yapan hahamdan oluşuyor.
Heykelde başka ayrıntılar da var.
Heykelin yanında ise makineli bir silahın namlusunun ucuna geçirilmiş Museviliğin sembollerinden olan yedi kollu şamdan bulunuyor.
Papazın elinde Tevrat, hahamın elinde Kur’an-ı Kerim ve secde halindeki Müslüman’ın yanında da İncil var.
Bu heykel, başka kelimelere ihtiyaç duymadan dinler arası diyalog ve Medeniyetler İttifakı projelerinin ulaşmak istediği amacı gözler önüne seriyor.
Dinler arası diyalog ve Medeniyetler İttifakı projeleri kapsamında yıllardır toplantılar, konferanslar düzenleniyor. Ama bu süre zarfında Filistin’de, Irak’ta, Afganistan’da, Pakistan’da ve dünyanın daha pek çok yerinde Müslümanların kanı akmaya devam etti.




İşte Dünya haritası; ve işgal ettikleri, canıyla, malıyla, doğasıyla, yer altı ve üstü tüm zenginlikleriyle, gelecekleriyle, umutlarıyla silip süpürdükleri yerler.


Pek Muhterem Papa Cenaplari ..Yogun gundeminizde bize zaman ayirarak sizinle muserref olmayi bahsettiginiz icin zatialilerinize en derin kalbi tesekkurlerimizi sunariz.....ile başlayan, mektuplar yazdık.. Ellerini Öptük... Alaaddin KAYA'nın PAPA el öpme seronomisi..(Hangisi hangi tip? onu Fethullah Gülen'e sormak gerekir)

Papa'nın, Camide müslümanlar gibi kıyamda, durduğunu sanıp sevindik/sandırıp sevindirdiler.İşn gerçeği öyle olabilir mi? Asla olamaz çünkü; Papa Müslümanlar gibi kıyam'ı kurallara uygun olarak yaparsa, kendi dininden çıkmış olur. Zaten dinden çıkmadığını da; yaptığı eylemin / duruşun, esasında "Müslümanlar ve Müslümanlıkla dalga geçmek olduğunu", "Diyalog sürecinde bu tip ara gazlarının gerekli olduğunu" o zafer işareti ve yüz ifadesi ile" onaylayıp, belgelettiriyor.
__________________
Alıntı ile Cevapla