Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2014, 20:12   Mesaj No:39

Dur_Hele

Avatar Otomotik
Durumu:Dur_Hele isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 18627
Üyelik T.: 13 Mayıs 2012
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Pala:)
Memleket:Erzurum
Mesaj: 149
Konular: 6
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Necaşinin tercih edilme gibi bi örneklik bizzat Muhammed Rasulullah as mın hayatındaki örneklikte var ve bu tür durumlarda Rasulullahı örnek alarak böyle tercihler yapmaktan onur duyuyorum.

Peki Rasulullah siz ve sizin başbakanınızdan daha mı başarısız bi metod sergiledide o dönemin laik demokrtik ebucehilist İKTİDARA GEL BAŞIMIZA GEÇ denmesine rağmen o kadar çileyi,işkenceyi,sürülmeyi ve savaşmayı tercih ettide siz ve sizin başbakanınız gibi bi laik metod sergilemedi.

Sizin savunduğunuz ve gurur duyduğunuz,bu metod ve yol müşriklerin metodu ve yolu mu,yoksa Rasullerin mi,

Bırakın seçimle gelmeyi,seçimsiz gel başımıza geç demediler mi,Rasulullah a,rasulullah ta başa gelip,daha sonrada sizin yukarda saydığınız gibi,ya işte ben başa geldim ama bu laik demokratik ebucehilist bi devlet deseydi,geçerli olur muydu bu söyledikleri..

Sizin yukarda saydıklarınız,sizin gibilerin oylarını alıp,onları oyalamak için danışıklı bi dövüştür,başbakanınızın davosta israil başkanına çıkışnın olduğu aynı akşamı onlarla birlikte milyon dolarlık silah ve muhimmat anlaşması yaptığını ve bi hafta sonrada dostlar arasında bu tür şeyler olur demedi mi

Başörtüsü,yani islami bi şekilde örtünmek müslümanların uygulaması gereken Allah ın bi emridir,bunu sorun ve sıkıntı yapan sizler gibi düşünenlerdir,bir müslüman için örtünmek sorun değil,Allah ın emridir.

Başbakanınız her defasında BİZ İSLAMI TEMSİL EDEN Bİ PARTİ DEĞİLİZ DEMESİ BİLE SİZLERİ UYANDIRMAYA YETMİYOR,Kİ ZATEN İSLAMİ Bİ PARTİNİN LAİK DÜZENDE KURULMASI İMKANSIZDIR.

KISACASI SİZİN ŞUAN CANLA HIRŞLA SAVUNDUĞUNUZ BU METOD RASULLERİN İZLEDİĞİ RABBANİ Bİ METOD MU,YOKSA MÜŞRİKLERİN İZLEDİĞİ Bİ METOD MU,

Bir peygambere verilmeyen izin,sizin başbakanınıza mı veril di
çok sığ bir düşünce. hakikaten insan yazdıklarınızı okuyunca sersemleşiyor. bunu bir Müslüman mı yazdı acaba tereddüt ediyor. tekrar okuma gereği duyuyorsun. malesef Müslüman yazmış.
Alıntı ile Cevapla