Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2014, 04:15   Mesaj No:5

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1172
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: Hariciler ve Haricileri Tekrarlayan Silahlı Örgütler/Mevlüt Hönül

özgürlük anlayışına hayran kaldım. Her mekanın bir kuralı adabı olmalı. Teknik anlamda sitelerinde ayakta durabilmesi için kural/yöntem/telif hakkı olsa gerek. Bu sitede yıllarca baş editörlük yaptın halada konuyu özgürlükle aidiyetle izah edebiliyorsan yüzünü yıka gel. Kimseye zoraki bize ait ol demedik öyle bir derdimiz de yok. Dikkat edersen yazarlarımız bizim özel yazarlarımızdır. Alıntı çalıntı yazarları yazıları köşelerimize astırmıyoruz. Yani yazarlarımız bizim eli kalem tutan seçkin üyelerimizdir. Dolayısıyla konularımız makalelerimizde bizim sitenin telifindedir. Bu telif hakkını kabul etmeyen onlarca yazarın köşesini iptal ettik aldık elinden.
yazarlarımızın makalelerini başka sitede yayınlamayın demiyoruz. Yayınlarken kaynağı belirtmeniz şarttır. Bu tüm basın yayın için geçerlidir.
şu anda onlarca sitede makale yazıyorsun. Âmâ hatırlarsan ve unutma ki eline kalem veren ilk site burası idi. Bu site sayesinde kendini geliştirdin ve o beğenmediğin telif hakkı sayesinde Google de tanındın. Başka sitelerde teklif aldın.
Kurallarımız bellidir ve uymak zorundasın aynı tekerlemeyi tekrar etmemelisin.
ayrıca makaleni okudum. Güzel bir araştırma yapmışsın. Şu espriyi de ekliyeyim haricilerin en büyük özelliği kural kaide tanımamalarıdır.
oldu mu Koçum
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla