Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2015, 01:16   Mesaj No:15

muallime

Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Cinsiyet:Anne
Mesaj: 874
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Standart Cevap: hz.mahmut ustaosmanoğlu efendiyi ziyaret

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bu insanın yüzlerce şaklabanlıkları internette dolaşıp durmaktadır. kendisine zararı bizi ilgilendirmiyor.ama maalesef kitleleri zehirli bilgilerle islam dinine en az işid kadar zarar vermektedir.
bakın cübbeliyi internete araştırın isterseniz. Dün hayatını Allahsız(ateist demek istemiyorum Allahı hesaba katmadan bir yaşantıyı kastediyorum) 90 kusur yıl yaşayarak geçiren kuranın kabul etmeyeceği bir yaşayışı ile 90 yıl boyunca tv ekranlarında/pavyonlarda cirit atan bir kadına yayınladığı taziye mesajına bi bakın.
Cübbeli Ahmet Hocayı neredeyse 10 yıldır takip ediyordum, (ünlü olmadan önce de ),hakkındaki eleştirileri de görüyorum..Eleştirilerin bir kısmında haklılık payı da var. Yıllarca belli bir kesime hitap ettikten sonra ,birden hitap ettiği kesim değişince orta bir yol tutturamadığını düşünüyorum. (Yersiz taziyesi de ondan ... )

Cübbeli Türkiyenin sayılı alimlerdendir.Her ne kadar konuşmalarında büyük çamlar devirse de böyledir.Hatta Ehli Sünnet Hocalarının ,''onun çevirdiği çamların cevabını vermeye çalışmaktan kendi işimize bakamaz olduk'' dediklerini de biliyorum.

Hataları çok ama ,Muhsin Hocam ,İŞİD kadar tehlikeli sözünüze şaştım kaldım. İnternette araştırmaya gelince ,her hoca için reddiyeler hatta aşağılamalar var.Nurettin Yıldıza neler yapıldı biliyorsunuz.

Herkes istediği Hoca için iyi ve kötü şeyler bulabilir ve bunlara inanabilir.Bu sitenin çok muteber gördüğü hocaların da hakkında videolar var.

(Dinde parçalandılar. Her grup, kendi yollarını doğru sanıp sevinmektedir.) [Müminun 53]

Bu birinci mesele ....

İkinci mesele de ;aslında bu konu yönetim odasında konuşulsa daha iyi olacaktı.Daha önce de başka editörler için aynısı olmuştu.Sorumluluk veriyorsunuz ,yetki vermiyorsunuz. Eğitimde en kötü şeydir bu ,...Medineweb'e de aynısı olmuştu.Hem ali kardeşin hem medineweb'in aldıkları kararlar doğru değildi tamam ama yönetim odasında konuşun kendileri kaldırsınlar .Ya size sorsunlar ,ya da onların karar ve uygulamalarını kaldırmayın.

Ali Kardeş şimdi bir şiirle karşılık verirse olmaz yani
__________________


Alıntı ile Cevapla