Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2015, 10:43   Mesaj No:19

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.474
Konular: 1279
Beğenildi:11941
Beğendi:9033
Takdirleri:26552
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''EzelinNur'' Kardeşimiz...

Alıntı:
EzelinNur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Estagfirullah kardesim sorun degil sorunu cok begendim.. Rabbim zihin acıklıgı versin..Cok dogru bi tespit yapmıssın bu durumu ben soyle degerlendiriyorum.. Paranın hukum surdugu dunya da mutluluk yok olmaya yuz tuttugu icin trabzonda artık bundan nasibini alan bir sehir..Nesil degisiyor ve eski toprak dedigimiz buyuklerimiz artık yoklar gibi yokluk gorup tamahkar olmayan kıymetli varlıklarımız artık yoklar..Su anda bencillik var herkes gecim derdine sokakta birbirini dahi gormek istemeyecek durumda..Bolluk cok ama tatmin olma duygusu az ihtiyacından fazlası revansta..sokaktaki insanların kafaları hep dolu o yuzden gulumsemeyi unutuyorlardır.. Biz gulumsemeyi unutsakta sen bize hep gulumse degerli kardesim..Basarılar dilerim sana, hersey gonlunce olsun insAllah..
geldiğimizden beri sosyolog olduk..trabzon insanı tarifine ,gördüklerimiz uymuyor diye..hakikaten acaip bir lüx var bu şehirde..açık olanı kaba ve tam açık..kapalı deyip diyaloğ kurmaya kalktıklarım başka telden..bööyle içime yada foruma kapandım gidiyorum bende açıkcası..

bizde her akşam muhabbet aynı aşa yukarı''yaa bu tarabzon insanına noldu,böyle anlatılmamıştı..hani hocalar şehriydi bu şehir..nerde buranın hocaları...''şeklinde oluyor..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~