Konu Başlıkları: Şovmen Belam'lar / Muhsin Arslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2015, 01:59   Mesaj No:8

Nemli_Gözler

Avatar Otomotik
Durumu:Nemli_Gözler isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 50187
Üyelik T.: 09Haziran 2015
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:Ağrı
Yaş:34
Mesaj: 18
Konular: 5
Beğenildi:1
Beğendi:2
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Şovmen Belam'lar / Muhsin Arslan

musab27'ye.....

yazarın dile getirdiği belamlar hangileridir ben yardımcı olayım. Bakalım kuranın kafir dediklerini siz nasıl mümin diyeceksiniz. Bir başka cümle ile ismini vereceklerim belam mıdır değil midir sizden öğrenmek istiyorum. Bu şahısları Tekfir ediyorum anlamında demiyorum. Benim bildiğim belam sözcüğü dinini menfaati için satanlar için kullanılır.
işte bazıları :
Edip yüksel : bir meal yazan bu şahıs hadisi şerifleri haşa şeytani sözler diye tarif ediyor. Peygambere bu hakareti yapan Müslüman mı ?
Harun Yahya(Adnan Oktar) : üryan ve ahlaksız kadınlarla TV de tesettürle İslam'la Mukaddeslerle alay edercesine maşallah çekiyor dans ediyor.
Zekeriya beyaz :güya İslam alimi geçinir. Ahlaksız filimler izlediğini TV de anlatıyor. Ahlaksızlığı normalleştirmiyor mu ?horozdan kurban olur, Müslüman kadının baş örtüsünü iç çamaşıra benzeten.......................... mevcut cumhurbaşkanına kafir diyen........
yaşar Nuri: İslam profesörü geçinir. Namaz kılmadığını tesettüre karşı olduğunu TV de itiraf ederken kuranı İslam'ı sulandırmaktan de çekinmiyor. Namaz kılınmayabilir tesettür olmayabilir teşvik etmiyor mu ? Kuranın tek emrini ret eden ne olur?

İslam'a zarar anlamında Esed mi bunlar mı, Saddam mı bunlar mı, Bush mu bunlar mı zarar veriyor?
evet cevabınızı bekliyoruz ?
Alıntı ile Cevapla