Konu Başlıkları: Deşifre-Medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2015, 11:40   Mesaj No:158

KÜRDOĞLU

KÜRDOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KÜRDOĞLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 50791
Üyelik T.: 06 Ekim 2015
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 4
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:3
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Deşifre...

Sitede medya ağzı ile konuşmak partizanlık yapmak ancak cehaletin belirtisidir. Etki ve Tepki oluşmaması adına adil insanlar olarak olayları analiz etmemiz gerektiğini hepimiz bilmekteyiz. Vicdanı olmayanın İmanıda yoktur.

Osmanlının çöküş süreci ile başlayan inkar asimile hareketleri Şeyh Said Kıyamını kanlı bir şekilde bastırma, zilan katliamı, dersim, koçgir,roboski ve benzeri birçok olay bizzat iktidarda bulunan satılmış yöneticiler eli ile işlenmiştir. Bu katliamları bizler Kürt olarak hiçbir zaman Türklere mal etmedik etmeyeceğizde bizim sorunumuz Türkler veya diğer halklar ile değildir bizlere zulmeden kişi ve düşünceler iledir.

Kendine İslam devleti diyen dört devlet İran,ırak,suriye,türkiyenin işledikleri cinayetler İslam ümmetinin övgüsüne mazhar olmuştur. Bu katliamlar hiçbir İslam ülkesi tarafından kınamamış aksine başarı olarak kabullenmişlerdir.

Bu hazımsızlığa rağmen Orta doğuda İslam devletlerine karşı yapılan en ufak saldırıda Kürtler içinde yaşadıkları devletlerin silahlı güçleri içerisinde yer almış birliktelikten kopmamışlardır. Orta doğuyu istila eden Haçlı seferlerine karşı duran yine Kürtler olmuştur. 1. dünya savaşında Kürtler tereddütsüz olarak diğer halklar ile birlikte zalimlere karşı yekvücut olarak direnmişlerdir.

Fakat bu bağlılık onlara her daim kıyım olarak geri dönmüştür seyit rıza Şeyh Said'in idamı desteklerinin Mükafatı! olarak ulusalcı zihniyetçe verilmiştir. Irak İran Suriye bu konuda daha zalim davranarak (Irak) Halepçe, (İran) Gazi Muhammed Suriye zaten her daim inkar etti.
Alıntı ile Cevapla