Konu Başlıkları: Deşifre-Medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2015, 13:16   Mesaj No:160

KÜRDOĞLU

KÜRDOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KÜRDOĞLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 50791
Üyelik T.: 06 Ekim 2015
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 4
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:3
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Deşifre...

Kürtler her daim ne kadar zulüm altında olursalar olsunlar kendilerini unutup Filistin'e,bosnaya,çeçenyaya ve bilumum zulüm gören Müslüman halklara ağlamış ve desteklemişlerdir. Bosna'da Müslüman halk için ilk Şehidi bilenler bilir Selami Yurdan idi Kürt ve Ağrı Patnoslu idi. İsrail zulmüne karşı doğu ve güneydoğuda dernekler aracılığı ile her türlü yardım ve destek organizasyonları düzenleyenler Kürt idi.

Filistin halkı için direnen Kürtler yine aynı karşılığı Halepçe soykırımı sonrasında satılık yönetici Arafat tarafından Saddam zalimine destek ve övgü ile karşılık bulmuştur.

Kürt tarihine baktığımız zaman Kürtlere yapılan katliamların hemen hepsi Müslümanların şahitliğinde ve Müslüman devletler tarafından yapılmıştır. İslam devletleri sadece Kürtleri tetikçi olarak görmüşlerdir ne zaman ki Kürtler kendi gasp edilmiş haklarını istemişlerse o zaman hain ilan edilmiştir. Bu durum Orta doğu da en demokrat en laik ve en İslamcı tarafından böyle görülmektedir.

Fakat hep kendi penceremizden bakmamak adına hakkaniyet ile bakmak lazım.

19 yy içerisinde Hamidiye Alayları adı altında oluşturulan çeteler Ermenilerin Rusların teşviki ile içinde yaşadıkları devlete hainlik yapmaları neticesinde devlet desteği ile Kürtler din adı altında Ermenilere karşı kullanılmış ve bugün devletin Kürtlere uyguladığı zulmün kat be kat fazlasını Ermenilere karşı yapmışlardır. Mazlumun ahı kimsede kalmaz bilinci ile eleştiriyorum o günün katledilen ermenilerinin ahı bu toplumu tutmuş bulunmaktadır.
Alıntı ile Cevapla