Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2016, 16:02   Mesaj No:18

atakan.ga

atakan.ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:atakan.ga isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 55206
Üyelik T.: 03 Eylül 2016
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Elazığ
Yaş:38
Mesaj: 8
Konular: 0
Beğenildi:8
Beğendi:10
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Lalü Aşk Üyemizden Alıntı Mesajı göster
S. A hocam genel itibariyle bilgiler hemen hemenn aynı şekilde. Birkaç detay daha vereyim. Bu sene bütünleme kaldırıldı ve bu şuan güncel bir konu olarak gruplarımızda tartışılıyor. uzun yüzyüze eğitim maalesef yok net üzerinden belli saatlerde canlı derslerimiz var oda zorunlu degil zaten. Evet vizede yüz alan finalde 40 alarak geçebilir ama maalesef agno ve harf notu çok düşük oluyor ki mezun olmamız yada formasyon alabilmemiz için de agnomuzun iki ve üzeri olması lazım. Bu sistemle çalışan arkadaşlar mezun aşamasına gelince mezun olamıyorlar maalesef tekrar agno yükseltme sınavlarına giriyorlar. O yüzden vizede yüz yap finalde de 40 yap geç pekde etkili bir yöntem degil maalesef. Okulumun en kötü yönü iki dönem toplam 4 dersten kalırsak sonraki dönemden ders alamıyoruz ve sınıf tekrarı yapıyoruz bu yüzden de ders bırakmadan geçmek için çok yoğun çalışıp çok emek sarfediyoruz. Kuran ezberlerine gelince ezberlerimiz tamda senin belirttiğin ezberler mihrinaz hocam. Bazı takıntılı kuran hocaları dışında iyi geçiyor kuran dersleri. Geçen sene en son 257 ile kapattı Erzurum ilitam. Bnde 257 ile sınırda yerleşmiştim Elhamdülillah
çok ama çok teşekkür ederim güncel bilgiler için. Atauzem'i ilk tercihime yazacağım gibi görünüyor. Acizane birkaç sorum olacak:

1- Atauzem ders materyali pdf olarak mı veriliyor online sistemden? Yoksa hiç mi materyal verilmiyor?

2- Finallerin ocak ayı içerisindeki 1 haftasonu yani 2 gün içinde bittiği doğru mudur? Çünkü bazı ilitamlarda Kur'an ezber derslerinin pazartesiye sarktığı duyumunu almıştım.

3- Ulaşım için mecbur istanbul'dan uçak veya otobüs kullanacağım. Ucuz uçak bileti bulamadığım takdirde başvuracağım Otobüs yolculuğu istanbul anadolu yakasından Erzurum'a kaç saat sürüyor? Kışın yollar kapanıyor mu yani ulaşımda zorluk çekilir mi?

4- Bir de barınma açısından tavsiyelerinizi alabilir miyim? 2-3 gün misafir edecek yurt, stk öğrenci evleri var mı? Bunun dışında pansiyon-otel ücretleri ortalama ne kadardır?

Cevaplayacak arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.
__________________
Değişen biz miyiz, bilmem, zaman mı?
Hep of mu çekelim yoksa aman mı?
Bu, yaşamak değil; söyle, yalan mı?
Acılar bal gibi tadılır oldu.
Alıntı ile Cevapla