Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2019, 13:00   Mesaj No:1103

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11847
Beğendi:8990
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
ademsevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
dgs sınavında sözel bittiginde 5 dk kalmıştı . sayısalın 1. sorusunu yaptım bir iki de atayım dedim sonra gaza geldim bir kaç tane daha..hoca kalemi bırakın demese komple atacaktım galiba ..doğrum 1 taneydi şimdi kaç tane olduğunu da bilmiyorum.0.5 kuralı cabası
Geçmiş olsun ademsevda..Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah. .Sorular nasıldı? Bildiğimiz tarzda uzun paragraflarmıydı yine.
Sözel mantık nasıldı? Matematikten ziyade sözel mantık kısmını yaptıysan tmm dır bu iş

Senin maetematikte gaza gelmen bana bir anımı hatırlattı. Lise sonda üniversite sınavına sözel öğrencisi olarak girdim. Matematik gözümü korkuttu. Fizik kimya hiç görmedim. Biyolojiye bir baktım, güzel güzel paragraflar..Allah bi heves daldım sorulara 15 tane biyoloji sorusu yaptım Sevgili Babam: " Kızım komşumuz Mehmet Abin Biyoloji bölümünde okuyor o bile sınavlarında bu kadar soru çözmemiştirNeyin özgüvenini yaşadıydın yavrum" dedi. 3 doğru ve eksilerde sayısal puan gelmişti)))))

Matematik Biyolojiden insaflıdır her zaman. Bulman gereken bir sonuç var nihayetinde..Çözmen iyi olmakla beraber iyiki frene basabilmişsin, yada iyiki zil çalmış diyelim ))))
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla