Konu Başlıkları: Protesto Ediyorum/
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2020, 22:32   Mesaj No:516

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14253
Takdir Et:
Standart

Bizim Sözümüz Haliç Üniversitesi Rektörlüğü'ne!

Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi vasfıyla bir televizyon kanalında konuşan Erol Mütercimler isimli şahıs, İmam-Hatip Lisesi tüm mezunlarını hedef alarak “Bu okullardan mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor, sahtekâr, cinsi sapık, ahlaksız" şeklindeki ifadeyi kullanmıştır...
Erol Mütercimler hukuk önünde hesap verecektir!
Konuyu görüşmek için Haliç Üniversitesi Rektörüyle görüşmek istedim. Ancak toplantıda olması sebebiyle bizzat görüşme imkânı oluşmadı.
Yapılmakta olan toplantıda, Haliç Üniversitesi Rektör ve yöneticilerince mevzubahis konunun görüşüldüğü, konunun hassasiyeti dolayısıyla toplantını ne zaman sona ereceği konusunda bir zamanın söylenemeyeceği tarafıma belirtildi. Ancak, toplantıda Erol Mütercimler isimli şahıs için her ihtimalin konuşulmakta olduğu bilgisi verildi.
Biz, toplantının ardından üniversitenin yapacağı açıklamayı bekliyoruz.
Haliç Üniversitesi, şayet mezkûr şahıs ile ilişkilerini kopardığı bilgisini vermezse, üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getireceğimizi belirtmek isterim.
Bu olay dolayısıyla, ülkemizin bir markası olan Haliç Üniversitesi'nin değer kaybı yaşamasını istemiyoruz. Ama beklenen karar açıklanmazsa, mezkûr şahsın düşünce ve sapkın ruh haline üniversitenin destek verdiği anlamı çıkacaktır. Bu da vahim bir durumdur.
Üniversitenin gereğini yapmasını bekliyoruz!
Duyurulur!

Mehmet Kumaş
Diyanet Bir-Sen Genel Başkan Vekili
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla