Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2021, 22:48   Mesaj No:13

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart

Geçmişten günümüze kadar hiç bir müslüman kadının BU GÜNKÜ ANLAMIYLA ÇALIŞMA HAYATINDA OLMAMIŞTIR VE OLAMAZDA.varsa bir tane örnek deliliyle getirilmesi gerekir.

islam dini,kadının sesine dahi bir ayarlama getirmesi hatta kadın ile bir perde arkasında knuşulması gerektiğine aksi halde KALBİ BİR MEYİL OLACAĞINI Rasuullah as.mın hanımlarına hitaben Kuranı kerimde ayetlerle bildirilmiştir.

Bunun yanı sıra,cevap verenler arasında ORTAM diye belirtilmiş olsada,soru bu günki ortam ile güncellenmesi gerekip cevaplanması hayati önem arz etmektedir.

ortamdan kasıt.Yaşanılan ortamın islamın yani Allah ın şeriatı ile mi yoksa Allah ın şeriatının yürürlükten kaldırılıp küfür şeriatlerin yürürlükte olduğu ortam[darul islam darul küfür].

islamda asla küfrün diyarında[ortamında] MÜSLÜMAN KADINA böyle bir çalışma ruhsatı vermez.çünkü küfür şeriatlerin ortamında müslüman kadın her zaman tehlikededir.zaten evin ihtiyacını karşılamadada asla bir sorumluluğu yoktur.

Birde ihtiyaç nedir zenginliğin tarifi nedir bunuda islamdan öğrenmeyen insanlar için kadında çalışsa,cocuklarda çalışsa ihtiyaçları bitmez ve geçinemezler.

aslında konu uzun ve bu günün insanının temelinde,kabul ettiğim dediği dini bilmemesi ve dolayısıyla savrulmasıyla alakalıdır.Kadının çalışma hayatına sokulması tamamen bir inanç erozyonu dur.

__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla