Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2022, 13:07   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.421
Konular: 1272
Beğenildi:11886
Beğendi:9000
Takdirleri:26451
Takdir Et:
Standart

Zengin tembel Arapların bolluk refahtan kudurmuşlukları, bugünki cahiliye halleri hepsini Fil suresi suratımiza suratimiza haykiriyor da biz aymadık hiç.

Değeri olan dinden fiyatı olan dine nasıl geldik?
"Din de alınıp satılır mı? Satılıyor. Din değerdi. Alınıp satılmazdı. Pazarı olmazdı. Ama alınıp satılıyor, pazarı var, pazarlamacısı var.

Beytin Rabbi sayesinde zengin ol, kula kulluk sistemini kur. Nasıl bir şey bu?
Rabbe sırt dön, mala ve kazanca tap.Yani Ebu Leheb'leş."
Kibirli, şımarık, görgüsüz Karun/laşma

Ebû Lehepleştiğinde Cadılar bayramiyla kurban bayramını birarada kutlar, alkolle zemzemi karıştırıp içebilirisin. Kroyum emme para bende diye bir replik vardı. Ona benzetiyorum bunların bu hallerini. ABD sine yaranmıştir. Daha neler var sırada acaba.

Allah Rasulü bu coğrafyayı buralardan alıp diriltmemişmiydi...5 vaktin içinde Ebû Lehebe beddua edip, sevgisini nasıl içimizde yesertebildigimizin tipik göstergesi. Uyanın müslümanlar içimizde peygamber sevgisinden daha baskın Ebû Lehep Karun Ebû Cehil hayranlığı var. Bu sene biz Cadılar bayramını seneye onlar kurban bayramını kutlar diye lup diye yutturabiliyor.

Zihinler işgal ediliyor al işgal et diyoruz.

Gördüklerime inanamadım hocam Fil süresini okudum anlamaya ugraştım .
Ne diyeyim başka.

Cadılar Bayramı hiç araştırma gereği duymadım sizden dinledim ilk defa nedir ne değildir bilmem. Çünki tehlike çanları çalıyor. Okuldaki evladım, komşu çocuğu, yeğen kuzen her neyse Cadılar Bayramı hediyelesmesi, kostümü derse ben ne cevap vereyim

Arabistan ne yapmaya çalışıyor? Ülke ve yönetim bazında da değerlendirirmisiniz? Halk niye bukadar memnun bu bayramı kutlarken. Neden kutlama ihtiyacı hissettiler? Krismis, yom kippur, fısıh Bayramları sırada mı? Bu kafa karışıklığına ne dersiniz?
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla