Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2008, 23:56   Mesaj No:10

Masume

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Masume isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5197
Üyelik T.: 23 Kasım 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 80
Konular: 12
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Şiilik Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir???

Alıntı:
ebrehe Üyemizden Alıntı
şiiliğin en büyük zaafı herkesin bildiği gibi hz. ebubekir (r.a.), hz. ömer (r.a.) ve hz.osman (r.a.) hakkındaki olumsuz reyleridir. ehli sünnetin baş tacı ettiği bu mubarek insanlara şiiler muhabbet beslemedikleri gibi hiç sevmezler ve hakaret ederler. hatta üstadımdan dinlemiştim: şiiler hayvanlarına (oküz, koyun vs.) bu üç sahabemizin isimlerini verirlermiş. ne kadar ayıb, peygamberin çok sevdiği bu mubarek timsali insanları aşağılamak.

öte yandan şiiliğin bazı kolları alemin kadimliği, allahın sıfatları ve kaza ve kader ile ilgili konularda ehli sünnete hiç de uymayan fikirlere sahiptirler. ve hatta bazı kolları var ki hz. ali (r.a.) yi peygamber diyenleri. hatta hatta hz. ali yi ilah sayan kolları vardır. hal böyleyken ehli sünnet itikadındaki bir kimse şiiliğe katiyyen muhabbet beslememelidir.

bence siz şiilik hakkında hiçbirşey bilmiyorsunuz keşke üsdadınızdan dinlediginiz şeyleri bi araştırsanız Hz.Ali(as)ilah sayanları peygamber diyenleri varmış olay bu kadar saptırılabilirdi o sizin dediklerinizi hiçbir gerçek şii mensupları kabul etmiyor.gerçek şiiligi 12imamı ehlibeyti araştırın lütfen !!!!
Alıntı ile Cevapla