Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2009, 17:43   Mesaj No:21

KayıpKentli

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:KayıpKentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 3725
Üyelik T.: 11 Eylül 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 130
Konular: 22
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)

Yazılan tüm yorumların ardından belki şunları ekleyebilirim...

Bu kavga ne yazıkki 2 kürdün 3 tane türke kızıp dağlara çıkma meselesi değildir.

O yüzden Türklerde genelde "bizim kimseyle sorunumuz yok, benim babaannem de kürttü, hepimiz kardeşiz, bizim komşumuz kürt akşam çorba götürdük mesela,dağlara çıkanlar neden çıkmış ki?" anlayılışı hakim. Bu anlayış İNDİRGEMECİDİR.Sorunu besler.Çözmez!

A.Melik abi Konunun Devlet olmadığını söylemiş ama problem bizzat devlet aygıtlarıyla yapıldı.O halde bu devlet araçlarını bu şekilde yürüten sistem/rejim nerden beslenmektedir? Bunu çözmeliyiz.

Pkk Bir Sonuçtur.Akleden arkadaşların şu soruyu sorması gerekir kanaatimce.PKK NEYİN SONUCUDUR?

Mahsun Kırmızıgül'ün GÜNEŞİ GÖRDÜM filminde askere giden bir kardeş eve izne gelir, o gece dağlara çıkan diğer kardeşte eve gelir.Bir asker ve bir pkklı karşılaşır evde.Birbirlerine bakarlar.Asker olan kardeşine der ki:"Bir gün dağda karşılaşacağız o zaman ne olacak?"

Diğer kardeşin cevabı düşündürücüdür:
"Ölürsek Sen Şehid..Ben Terörist"

Pkk'nın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyen ve bundan rahatsızlık duymayan Irkçı uygulamalar ve bu uygulamalara karşı çıkmayanlar en büyük sorumlusudurlar.

Pkk'yı Kürtçe diline ve kimliğine yönelik yapılan baskı,yasaklama ve asimilasyon karşısında sessiz kalan büyük türkiye çoğunluğu sebeb olmuştur.

Haksızlıklar karşısında sustuğumuz için başka yerden başka bir HAKSIZLIK ZUHUR ETMİŞTİR.

önce sorunumuzu tespit edelim.Pkk sorununda 3-5 kürdü suçlayıp, TC sisteminin kemalist ve ırkçı dayanaklarını görmezlikten gelirsek daha vahim PKK lara yol açmış oluruz...

O halde çözüm nedir?

Çözüm sistemle olan iişkilerimizden ve oy verdiğimiz PARTİLERDEN geçmektedir.
Öncelikle MHP nin desteklenmemesi lazım.Bununla birlikte SAĞ partilerin desteklenmemesi lazım.. Yani ABD 'ye taşeron firma olan TANSU ÇİLLER gibi kafaların desteklenmemesi lazım..

Sol partilere gelince, Onlarında ne yazıkki HALKIN DİNİ DEĞERLERİ KARŞISINDAKİ DÜŞMANLIKLARI nedeniyle halkın çoğunluğuna hitap edemiyorlar.

DTP ise sadece kürt sorunundan besleniyor.Kürt sorunu ortadan kalksa DTP nin de bir cazibesi kalmaz.MHP nin de...İkisi de KANDAN VE KAVGADAN varlıklarına destek alıyorlar..

Ortadan PKK yı kaldırın MHP kalmaz. Irkçı sistemi kaldırın Pkk kalmaz.

Bizler Meclise DOĞRU ADAMLAR GÖNDERMİYORUZ. Gönderdiğimiz adamlar yanlış işler yapıyorlar. Daha sonra da bu yanlış adamları TARİKATLAR CEMAATLER GRUPLAR EL BİRLİĞİNCE DESTEKLİYOR..

O yüzden doğuda ciddi bir acı ölüm ve köy boşaltmalar varken maalesef türkiyedeki örgütlü din çevreleri heep sustular..

O halde mevzu Türk-Kürt meselesi değildir.Mevzu sistemdir.Ama ölen çocuklar Kürtlerin ve Türklerin çocuklarıdır..Bu halkın çocuklarıdır...

Eğer akleden bireyler bir YAKIN TARİH OKUMASI yaparlarsa İTTİHAT TERAKKİ kadrolarının daha sonra CHP MHP VE SAĞ PARTİLER eliyle nasıl bir RESMİ TERÖR e imza attıklarını ve VELEDİ ZİNA'ları olan PKK'nın ANALARI OLDUKLARINI anlayacaklardır..

O halde BU PKK'nın babası kim diye soracaksınız di mi?

Babası: ALMANYA YUNANİSTAN FRANSA ABD VE Bölgede ne kadar emeli olan planı olan BÜYÜK ÇAKAL varsa onlar...

Anası: Irkçı Faşist Sağ zihniyetler ve dinci çevreler

VELEDİ ZİNA:Pkk ...

Mazlum ve kullanılanlar ise: Ordunun ve Pkk'nın içindeki GENÇLERDİR!!!

esselam.
Alıntı ile Cevapla