Konu Başlıkları: 41.Haftanın Misafiri Belgin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2009, 16:51   Mesaj No:19

Belgin

Medineweb Emekdarı
Belgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Belgin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 7
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:43
Mesaj: 1.277
Konular: 640
Beğenildi:16
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin

Alıntı:
Algı Bilgelik Üyemizden Alıntı
ikinci sorum:
son zamanlarda kimi islami yazarların evrim teorisi aşkları ile karşılaşıyoruz. evrim teorisini müslümanların anlamadıkları, bu teoriye cahilce yaklaştıkları. harun yahya kitaplarındaki safsatalarla kandırıldıkları gibi yazıları görünce şaşırmamak için kendimi zor tutuyorum. darwin amcaya duyulan bu sevginin kaynağı ne olabilir. darwini savunmak için islam bilginlerinden bazıları olan cahızdan, ibrahim nazzamdan, ibni miskeveyh ten örnekler getirmek için kendilerini parçalıyorlar.
kısacası eğer bir evrilme düşüncesi varsa bu düşünceyi darwin olmadanda konuşabilirler. neden özellikle darwini haklı çıkarmak için çabaladıklarını düşündüğümde, aklıma şu cümleler geliyor.

Masonlar derler ki" şeytanın feneri yolumuzu aydınlatır" ve yine masonlar derler ki" uykulu gözlere ışığı yavaş yavaş vereceksin"

şimdi bizim islami yazar diye bildiğimiz bu şahıslar acaba ellerine şeytanın fenerini alıp, uykulu islam çocuklarının gözlerine yavaş yavaş tutmayamı çalışıyorlar? ne dersin?

" uykulu gözlere ışığı yavaş yavaş vereceksin" bu cümle çok tehlikeli.. Rabbim böyle kişilerin şerrinden bizleri ve çocuklarımızı korusun.. derim..