Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2009, 22:56   Mesaj No:95

KARAKÖSE

Medineweb Sadık Üyesi
KARAKÖSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KARAKÖSE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5710
Üyelik T.: 18 Aralık 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 326
Konular: 48
Beğenildi:14
Beğendi:0
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)

battal,
problem şu, üye olmuşsun ve iki mesaj yazmışsın. yazdığın ilk mesajda bile, sizin gibiler bilerek yada bilmeyerek bölücük yapıyorlar demişsin. ülkeyi parçalıyorlar demişsin. yok devleti tehdit edenler, yok millet sevgisi, yok peygamberin ülke sevgisi, yok benimde annem kürt ama ben öyle değilim, yok herkes yasalar önünde aynı hakka sahip falanda filanda.

bak dostum, ya yasalar göremeyeceğin kadar yukarıya asılmış yada okumasını bilmiyorsun. ama sen her sabah yasaları tekrar ediyorsun, devlet başkanı her gün yasaları tekrar ediyor. yasalar dağlara bile yazılmış, tarih dersinde yasaları okuyorsun ve daha söylenemeyecek bir sürü şey.
ayrıca islam aleminden hiç bir millet osmanlıyı sırtından vurmadı. meydana gelen her olumsuzluk osmanlının kendi yönetim hatasıydı. hiç bir islami millet ihanet etmedi. hatta birçoğu osmanlı için öldü.

bir kürt olarak kürtleri en çok eleştirdiğim nokta ise şu; 80 yıl konuşamadılar, 80 yıl aşağılandılar, işte o zaman tarlalarını, hayvanlarını, evlerini her neleri varsa hepsini bırakıp çıkıp gideceklerdi.
Alıntı ile Cevapla