Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16Haziran 2010, 16:10   Mesaj No:5

LeyL!

Avatar Otomotik
Durumu:LeyL! isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 9071
Üyelik T.: 09 Temmuz 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:Almanya
Yaş:37
Mesaj: 8
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

IHH dan Allah c.c. razi olsun gercekden tarihe yazilcak bir adim atildi.

Israili kücüklükden tanirim kücükken rezildi büyüdüm hala rezil, onlarda victan denilen hic bir duygu yok zalimde ne iyi sifat arana bilinirki. Allahin laneti üzerlerinde zaten Zafer ise yakindir. Akittiklari kanda bogulcaklar iste o zaman Mazlum kardeslerimizin yüzü gülecektir.

Kudüs en az Kabe kadar önemli ve degerli, sadece orda yasayanan senelerce canlariyla mallariyla korumaya calisan mümin kardeslerimizin vazifesi/imtihani degildir, bu imtihan Ümmeti Muhammedin imtihanidir.

Fetullah Gülenin yorumuna gelince mesajina hic sasirmadim dogrusu bekledigim bir yorumdu, 3 gün gecikerek sehidlerimize rahmet dilemesine sükür.
Rusya'nın Kuzey Osetya Bölgesinde Bir Okula Yapılan Terörist Saldırıda Ölenler İçin Verdiği Taziye mesajinda kinamisti, Şişli ve Kuledibi'ndeki Musevi Sinagoglarına Yapılan Saldırılar Dolayısıyla Bir Taziye Mesajı Yayınladı mesajinda lanetlemisti. Artik bisi diyemicegim..!!!

Ve yetmiyormus gibi kalkip desteklemedigi gibi elestiriyor özgürlük gemisini bu kargasanin icinde neden böyle bir aciklama yapma geregi duyuyor? IHH yi ise hic tanimadigi ve yeni ögrenmis oldugunu söyledi la havle
Papazlarla Dünya baris ve dinler arasi diyalog deyip onlarla görüsüyor yemek yiyor fakat müslüman hammas liderleriyle görüsmüyor neden din kardesleriyle irtibati diyalogu kesiyor? diyalog hosgörü falanda filan zarar görür mazaAllah! neyse..

Allah mümin kardeslerimizin yar ve yardimcisi olsun, elinden geleni yapanlardan da razi olsun..








Alıntı ile Cevapla