|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 02 Eylül 2015 (17:56), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2022 (16:17). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Eylül 2015, 17:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | İnsanlığın Bitdiği An!!! İnsanlığın Bitdiği An!!! Suriyeli bir bebek Öylesine masum Öylesine mahsun.. Akdenizin suları, Bodrum sahiline bıraktı temiz bedenini,.. Ruhu ise yücelerde... Bu vebal bize yeter... Nefes alamıyorum artık, Diyorum ölüm gelse de görmese artık gözlerimiz.. İbni Mes'ud sözleri geliyor aklıma "Dünyanın neşesi gitti, sadece sıkıntısı kaldı. Bugün ölüm her müslüman için bir hediyedir." [el-İbane 22] Allahumme kahri fi kulli esed Allahumme kahri fi kulli zalimin Ya Rabbel alemin...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Babadan Evlada Cevap. | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7284 | 13 Kasım 2017 21:19 |
Asrın Kerbelasi Filistin.. | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1806 | 13 Kasım 2017 18:55 |
Dūşlerim... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1730 | 12 Kasım 2017 07:51 |
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1577 | 16 Eylül 2017 22:06 |
Veyl Olsun... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1726 | 16 Eylül 2017 22:04 |
02 Eylül 2015, 17:59 | Mesaj No:2 |
20 Mart 2014 | Cevap: İnsanlığın Bitdiği An!!! Bu insanların yerine balinalar olsaydı tüm dünya ayağa kalkardı söz konusu Suriyeli olunca dünya sağır ve dilsiz.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
02 Eylül 2015, 20:50 | Mesaj No:3 |
Cevap: İnsanlığın Bitdiği An!!!
İnsandık, dalgalar vururdu sahile. İnsanlığı yitirdik hayvanlar sahile vurdu. Artık insanlar vuruyor sahile... Peki biz neyiz şimdi? | Serdar Tuncer |
__________________ Selam olsun ''Aşk'' denince Salavat getirene ... | |
03 Eylül 2015, 01:31 | Mesaj No:4 |
Cevap: İnsanlığın Bitdiği An!!!
Diyecek çok lafım var ama ben bunun böyle olmasına müsade edenleri RABBİME havale ediyorum . . .
__________________ Geldiği yeri unutmayan insanlar görmek isterim artık. | |
03 Eylül 2015, 14:46 | Mesaj No:5 |
20 Mart 2014 | Cevap: İnsanlığın Bitdiği An!!! Uyuyormuydun bebek, Nasıl bir uyku sardı ki seni kucagıma aldım farketmedin bile!!
05 Eylül 2015, 09:52 | Mesaj No:6 |
20 Mart 2014 | Cevap: İnsanlığın Bitdiği An!!!
Dön sırtını çocuk! Böyle anlatayım zira bakamam yüzüne, Geldiğin yerden çok farklıdır vardığın bu yer, İhanet dışardan, hainler ithaldir orda, ihanet en içerden, hainler en kahramandır(!) geldiğin bu yerde, Ne için öldüğünü bilir geldiğin yerdekiler, Ölürler ancak ne için olduğunu bilmez burdakiler, Din için, Vatan için, bayrak için, namus için düşerler yere geldiğin o yerde, Büyük projeler, planlar ve kan ile beslenenler için düşer yere burdakiler, Hainler Bina yıkınca ölürsünüz orda, Burda bina yaparken hainler, ölür mazlumlar, Orda bomba ike yıkılır tarihi camiler, Burda bir kilit yeterli olur işlevini yitirmesi için tarihin şahidi olan dirilişin sembolü olan camiler, Orda evler yıkılır, burda yuvalar. Orda bedenler zehirlenir, burda zihinler. Orda bedenler ezilir, burda ruhlar. Vahşiler parçalar bedenleri orda, burda medeniler(!) parçalar ruhları. Orda tarih yazılır, burda tarih silinir. Velhasıl farklıdır vardığın bur yer. Tek benzerliği mazlumlarının en az geldiğin yerdekiler kadar mazlum oluşudur. (Alıntıdır)
05 Eylül 2015, 17:17 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: İnsanlığın Bitdiği An!!!
Yavrum cennet melekleri sana cok iyi bakar:(
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
14 Ocak 2022, 17:10 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
İran sınırından Van’a geçmeye çalışan göçmen kadın çocuklarını donmaktan kurtarmaya çalışırken donarak yaşamını yitirdi. Bölgedeki yakın bir köye sığınan iki çocuğun ise ellerinin soğuktan yandığı görüldü. Anne çoraplarını çocuklarının ellerine takıp kendi ayağına poşet geçirmiş. Kendisi donarken çocuklarını en yakın köye yönlendiriyor. Ah insanlık. Ah analar. Ah çocuklar. Dünya sizin için çok zalim bir yer😔 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunan bir konu saolasin dostum |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |