|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Efsa_Rana,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2008 (19:43), Konuya Son Cevap : 09Haziran 2019 (00:35). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Nisan 2008, 19:43 | Mesaj No:1 |
ölen kim acaba ölen kim acaba Herkes etrafımda toplanmış Niye anam böyle içten ağlarmış Babam kimse sesimi duymazmış öLEN KİM ACABA? Yaşam yaşam dedikleri Biranda biter o amelleri Geri dönÜşÜ bile olmayan bu yolda.. öLEN KİM ACABA? Arkadaşlarım, hocalarım herkes burda Beni merak mı ettiniz iyiyim ben burda Herhalde uğramayınca ettiler merakta Bu selviler arasında öLEN KİM ACABA? Duyacağım ismi salanın sonunda ölmÜş olan bizden miydİ yoksa Anlam veremiyorum bu olanlara öLEN KİM ACABA? Bağırıyorum duyan yok mu sesimi Bir teneşir ve sıcak suyla Yıkadılar su bedenimi Salanın sonu gelsede duysam öLEN KİM ACABA? Bembeyaz birşeyle doladıkları da ne bana Ya o sandık kutuya giren kim acaba? Kalbimde atmamakta öLEN KİM ACABA? Ağlıyor anam kardeşlerim ve babam Nasıl gizli gizli ağlıyor yine babam Ebedi ayrılıklar diyarındayım babam Salanın ardından okundu isim anam Hayır olamazz öLEN öLEN BENMİŞİM ANAM... | |
Konu Sahibi Efsa_Rana 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
çarşaf farz mı?? | Tesettür Konuları | Efsa_Rana | 6 | 3692 | 19 Ekim 2008 19:39 |
çooooooook komik soru ve cevaplar | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 13 | 6621 | 08 Mayıs 2008 20:13 |
mü'minlere nasihatlar! | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2772 | 30 Nisan 2008 10:59 |
zindanda namaz!!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Belgin | 1 | 1725 | 28 Nisan 2008 20:10 |
peygamber efendimizin duası | Dua Bölümü | Mihrinaz | 1 | 2132 | 27 Nisan 2008 19:04 |
20 Nisan 2008, 19:49 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Cvp: ölen kim acaba ölüm cok güzel anlatılmış güzel anlatılmış diyorum Rabbim herkese güzel ölümler versin Allah razı olsun şeyma can... |
01 Mayıs 2008, 10:21 | Mesaj No:3 |
Cvp: ölen kim acaba Gün bugündür, saat bu saat; Daha dünkü günü göremezsin... Ansizin dururken ölüm gelir de, Bir saat evinde duramazsin, ha... Güvendigin dallar eline gelir, kazandigin mallar hep miras kalir, Bülbül gibi öten dilin kapanir kalir, Dahi bir salat veremezsin, ha... Oglun kizin feryat edip aglarlar, Ayrilik atesiyle ciger daglarlar, Gözün yumar, cenecigin baglarlar, Esini dostunu göremezsin, ha... Heves etme bu hayirsiz yapiya, Zeval yakin gün dikildi tepeye, Dört kisiyle cikarirlar kapiya, Bir daha evine giremezsin ha... Dinle sana bir bir virem hisabin, Bu fani dünyanin anla harabin, hemen bir kazan su bir kalip sabun, Onu da bir tamam süremezsin, ha... Düsün bir kez ne karali yazin var, Bir faide vermiyor nice oglun kizin var, Eger bulunursa bir top bezin var, Üc kattan ziyade saramazsin, ha... Bir faide kilmaz malin menalin, Bütün hasret kalir kas-i hilalin, Adalet kil coluk cocuk iyalin, Bir daha hatirin soramazsin, ha... Kerem eyle düsme nefsin pesine, kul olanin neler gelir basina, Uzatirlar musallanin tasina, Ayrildi yollarin dönemezsin, ha... kara yerden sana bir ev kazarlar, Bir sed edip defterini bozarlar, Üzerine bes on kerpic dizerler, Sagina soluna dönemezsin, ha... Iki melek gelir sual sormaya, Amelin var midir cevap vermege, Hazirlanir topuz ile vurmaga, Yakani elinden alamazsin, ha... Baktin bu kapuya kimse girismez, Insa'allah ak karaya karismaz, Ruhsati bu sirra aklin erismez, Hikmet-i Hüda'yi bilemezsin, ha... | |
09Haziran 2019, 00:35 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Iki melek gelir sual sormaya, Amelin var midir cevap vermege, Hazirlanir topuz ile vurmaga, Yakani elinden alamazsin, ha...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |