|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 10 Mayıs 2012 (11:34), Konuya Son Cevap : 14 Mayıs 2024 (20:24). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Mayıs 2012, 11:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. El parmaklarınızın kişiliğiniz hakkında bir çok gerçeği ortaya çıkarttığını biliyor musunuz?İngiltere’de piyasaya çıkan 'The Finger Book' (Parmak Kitabı) adlı kitapta, birçok özelliğimizin parmak yapısına ve parmak uzunluğuna bağlı olduğu ifade ediliyor.İşte kitapta yer alan ifadelerden bazıları... Yüzük parmağı, işaret parmağından uzun olan bir insan;Hassas ve dışa dönük biridir.Risk almaktan korkmaz.- Normal bir insana göre daha agresif olur.- Müzisyenlik kabiliyetine sahip olur.- Genelde solak olur.- Yüzük parmağı, işaret parmağından kısa olan bir insan;- Genelde bayanlarda görülür.- İdari işler, ev dekorasyonu ve sağlık hizmetlerinde başarılı olur.- Duygusal ve içine kapanık olur, korkuları ve kaygıları olur.- Şizofren olma olasılığı yüksektir.- Konuşarak etkileme kabiliyeti yüksek seviyededir. Yüzük parmağı, işaret parmağından eşit olan bir insan;- Başına buyruklardır- İnanmadıkları hiçbirşeyi söylemezler. Evleneceğiniz kişinin parmaklarına dikkat benden söylemesi
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 76 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 38 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 268 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 191 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 124 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
10 Mayıs 2012, 12:19 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. Yüzük parmağı, işaret parmağından uzun olan bir insan;Hassas ve dışa dönük biridir.Risk almaktan korkmaz.- Normal bir insana göre daha agresif olur.- Müzisyenlik kabiliyetine sahip olur.- Genelde solak olur.- nevet uydu bana..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
10 Mayıs 2012, 12:30 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor.
Wallaha tüm özellikler bende var.hassasım,agresifim,dışa dönüküm,tehlikeyi göze alırım hatta solakım...bence bir o kadar da zekidirler(ingiliz araştırmacılara duyurulur) |
10 Mayıs 2012, 12:34 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. Yüzük parmağı, işaret parmağından eşit olan bir insan;- Başına buyruklardır- İnanmadıkları hiçbirşeyi söylemezler...
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
14 Aralık 2012, 10:59 | Mesaj No:5 |
Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor.
yüzük ve işaret parmak boyları aynı olanlar nasıl oluyor ?konuyu okudugum andan itibaren inceliyorum ve kendimce cevap arıyorum boylar aynı parmak ların.düşünceli000
| |
14 Aralık 2012, 11:05 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. Yüzük parmağı, işaret parmağından uzun olan bir insan;Hassas ve dışa dönük biridir.Risk almaktan korkmaz.- Normal bir insana göre daha agresif olur.- Müzisyenlik kabiliyetine sahip olur.- Genelde solak olur.- solak değilim müzik yeteneğimin olduğunu da düşünmüyorum pek bana uymadı gibi risk almaktan korkmadığım doğru |
14 Aralık 2012, 11:15 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. solaklar kıvrak zekalı hazır cevapdırlar
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Aralık 2012, 11:29 | Mesaj No:9 |
Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. | |
14 Aralık 2012, 12:29 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 20729 Üyelik T.:
09 Ekim 2012 | Cevap: Parmaklarınız kişiliğinizi ele veriyor. Yüzük parmağı, işaret parmağından kısa olan bir insan;- Genelde bayanlarda görülür.- İdari işler, ev dekorasyonu ve sağlık hizmetlerinde başarılı olur.- Duygusal ve içine kapanık olur, korkuları ve kaygıları olur.- Şizofren olma olasılığı yüksektir.- Konuşarak etkileme kabiliyeti yüksek seviyededir. ewet kotkularım kaygılarım olur şimdi de şizofren olma olasılığı fzla yazını gördüm bi korku daha oluşdu gerçkden uyuyo konuşarak etkilemek ideri işler dekorasyon.. çok haklısın esma abla bigün ewlenmeye niyet edrsen sececeğim kişinn ellerine dikkat edim
__________________ Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür. (İmam Gazali) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |