|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Vuslat Zamanı,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2010 (17:56), Konuya Son Cevap : 27 Ocak 2013 (07:04). Konuya 67 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ocak 2013, 16:02 | Mesaj No:51 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
Allah sizi hidayet üzere müslüman olarak öldürsün inşaallah,teşekkürler sayın editör
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
12 Ocak 2013, 16:48 | Mesaj No:52 | |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. | |
12 Ocak 2013, 16:59 | Mesaj No:53 | |
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
12 Ocak 2013, 19:43 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... ha özelden gelen mesajı aynen,misafirliğimdeki konuyada yazılabilinirdi,bu mesajın hiçte masumane olduğuna inanmadığım için site yöneticisi babında konu açtım,bunun içindi yani... Siz bu msjda masumane taraf göremediyseniz neden Muhsin abiye özelden yazmadınız ? Büyük ihtimal msn side var sizde orda dile getirmediniz ? Hoş değil bu tutum burda kaç nick değiştirdiniz yasaklandınız başka nickle geldiniz tekrar konu açtınız yorum yaptınız güzel bir form herkesin yazmaya hakkı var düşüncelerimiz ,fikirlerimiz aynı olmasada ama burda çıkıpda size özelden yazılan bir msj ki bu msjda anormal hiçbir söz yok dikkat edin aynı konulara bakış açınız gibi çarpıtmayın esma burda benden ve şu an faal olan çok kişilerden önce üye olmuş ve ona yöneticilik verilmiş konulara kişilerin hal ve hareketlerini yazamaz size en uygununu yapmış bir başkasıda olsun aynı yolla uyarılması normaldir "masumane" değil cümleniz çok çirkin dediğim gibi burası form düşüncelerimizi yazabiliriz ama enaniyete kapılıp ben merkezci tavırla bir müslümana yakışmayacak tavırlar sergilemeyin yazıp çizerken hani müslümanın yapması gereken şeyleri çok güzel yazıyorsunuz ya yazdıklarınızı birazda uygulayın yazmak kolaydır önemli olan onları uygulamaktır sayın din kardeşim !
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
12 Ocak 2013, 20:03 | Mesaj No:55 | |
mesajda anaormal bir şey olmadığı için bende sordum,acaba NİYE BÖYLE Bİ UYARI YAPILIYOR DİYE,hafatanın misafirliği bölümünde muhsin hoca zaten aynı uyarıyı diğer üyeleer yapmış zaten .BEN DAHA ÖNCEDE BU TÜR TAVIRLARIN BANA KARŞI YAPILDIĞINA ŞAHİD OLDUM VE AYNI YOLLA MUHSİN HOCAYA İLETTİM.. Burda bi enaniyet varsa evet lütfen kendinize ve yazdıklarınıza bakında bu enaniyetinizi görün...Bu siteye ilk üye olduğumda MUHSİN HOCA beni yasakladı aradan yirmi gün geçti mevlüt abi beni arayıp bu banlanmayı kaldırdı bende devam ettim...daha sonra ki banlanmamında sebebi yine ESMANUR HANIMDIR,nefsani bi şekilde banladı ama zerre kadar enaniyet düşünüp bunu şimdiye kadarda dillendirmedim yine dillendirmeyecektim çünkü bi kinim yoktu,ama sizinle birlikte bu bi kaç kişi oldu bunu dillenderen bende açıklama ihtiyacı duydum,ve girmedim taki o zamanın BAŞEDİTÖRLÜĞÜNÜ YAPAN KAMER 34 dün hatırına tekrar girdim,daha sonra onuda karalama kampanyası yaptınınız ve bende LA DİYEBİLMEK ismimle KENDİ İSTEĞİMLE ARA VERDİM VE BU ismimin kapatılamsını ben istedim muhsin hocadan,sonrada bi daha yazmaya başladım,BELLİ Bİ ZAMAN ARA VERDİM,DAHA SONRA BİLİNMEZ isminden tekrar üye olup yazmaya başladım,ama gerek siz gerek ,sizin çizginizde olanlarla birlikte Bİ MESAJ SİLMELER,yok yazılarımı okumuyormuşsunuz YAZILARI yazmanız gibi basit yaklaşımlar ve getirdiğiniz sonuç burası oldu,ve BAŞ EDİTÖRÜN yaptığı yersiz uyarısıda bunun son damlası oldu BNEED MUHSİN ABİYE BUNUNSEBEBİNİ SORDUM bu kadar basit ŞİMDİ SİZCE KİM ENANİYETLİ......
12 Ocak 2013, 20:13 | Mesaj No:56 |
27Haziran 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Ayrıca bu siteye o kadar güzel insanlar ve insanların kurtuluşu olan peygamberlerin pıratiği olan kuran ile tanışıp kurtulmaya sebeb olan çok güzel insanlar üye oldu ve onlar bile sizin gibiler yüzünden gitmek zorunda kaldılar bunlardan biride YASEMİN ATAMAN ABLAYDI....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
12 Ocak 2013, 20:43 | Mesaj No:57 |
10 Şubat 2009 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Muhsin hocaya yazmışsanız buraya yazmanıza hiçde gerek yoktu buraya yazmanız herkesin fikir ve düşüncelerinide yazma gereğini doğurur ! Daha öncede bu tür tavır ve uyarılarda almışsanız bir yerlerde yanlış hata demeyimde ifade sorununuz var siz çıkar alimleri yerden yere vurursanız bugün 9 yaşındaki bir çocuğa şirk ne desen bilir yok vatan sevgisi şirktir osmanlı şirktir felanca şudur fişmanca budur amin puttur vs... sayısız itamları yapmışsanız form birbirine girmişse uyarı almanız normaldir ...Kamer abiyi biz karalama kampanyası yapmadık b12 eksikliğin yoksa eğer formda eski sayfalarda vardır bir göz at istersen özellikle Muhsin abide yorum yapmıştı ..Tekrar üye olman güzel benim ona bir sözüm yok sizin hiç bir msj nızı silmedim emin olabilirsiniz öyle bir yetkim yok silinmişsede açıklamasıda vardır konularınada zaman buldukca bakıyorum düşüncemide yazıyorum ..Sizin bu başlığı açıpda "masumane" değil demeniz çok çirkin yazdıklarınızla bu tutumlarınız bağdaşmıyor yorumlarım enaniyetten öte samimi ve öz düşüncelerimdir bunuda ekleyim şahsınıza kinim nefretim yok olmaz olamaz ama form içinde uzun bir süredir bütün faal olan üyelerle yazıyor ,paylaşıyorsak daha hassasiyetli olmamız gerekir diye düşünüyorum...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
12 Ocak 2013, 20:48 | Mesaj No:58 |
27Haziran 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Ben neyi yerden yere vurmuşsam,o kişinin fikrini ve sebebini yazmışım HİÇ KİMSEYEDE HAKARET eden bi mesajımda olmamış...İnsanların hoşuna gider veya gitmez,bu insanların bilgilerine bağlı bir şeydir ve sizden ricam lütfen artık uzatmıyalım....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
12 Ocak 2013, 21:10 | Mesaj No:59 |
10 Şubat 2009 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Keşke uzatmayalım demeden önce özeli buraya taşıyıp içinizde sakladıklarınızı bu raddeye getirmeseydiniz ...Hayırlı akşamlar ...
12 Ocak 2013, 21:32 | Mesaj No:60 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
Zülküf Kardeşim, 1-seni forum kuralları 19.maddesine uymanı kaç kez istedim uyardım bilmiyorum.o 19.cu madde senin için önemsiz olabilir ama bir yönetici olarak,çeşitli düşünce mezhep ırklardan bir araya gelmiş üyelerin huzuru için çok önemlidir bizim için.bu kuralı hep ihlal ettin ve hep bu yüzden adil olmak zorunda kaldım,banladım.bu kurala uyulmazsa elimizde darbe yemeyen alim kalmaz,şirk etiketi yemeyen hiç bir ilim ehli kalmaz.bunu kanıtladın da...senin şirkle suçladıkların başkasının sevdası olabilir.islam aleminin sanalda en büyük islami forumlarından biriyiz.dünyanın her tarafından her ırktan mezhepten gelmiş 25 bin uyeye,günde ortalama 15 bin kişinin uğradığı buraya huzur ortamı sağlamak bizim görevimiz.bu konuda bize hiç yardımcı olmadın! bizde samimi olduğuna inandığımız bir kardeşimizin islam için mücadele eden kalemini kırmak zorunda kaldık hep.bunun için çok üzüldüğümü belirtmeliyim. 2-son haftada rahatsızım başeditöre işin zıvanadan çıkmaması için,ve bu başlıkta benzer bir gereksiz tartışma yaşanmaması için özelden kuralları hatırlat dedim.böylece ne gereksiz tartışma olmuş olur nede kimse rencide olmuş olur.bunu mailime bildirebilirdin ama buraya taşıdın.şık olmadı...üstelik baş editör hakkında kullandığın o" masumane değil" kelimeni şiddetle esefle kınıyorum! 3-burada paylaştıklarının çoğuna katıldığımı zaten biliyorsun.katılmadığım noktalar tekfir,itici uslup ve dışlayıcı olmandır. 4-kamer34 ve yasemin ataman hakkında söylediklerinde geçersizdir.hakka şahitlik dersin hep.ama konuyu bildiğin halde hakka şahitlik etmiyor örtbas ediyor ve bizi töhmet altında bırakıyorsun.şöyle diyebilirdin ; a-kamer34 editörümüz remle hanıma,sokak çocuklarının bile kullanmasından haya edeceği cümleleri kurduğundan siteden uzaklaştırmıştım.hakka şahitlik adına,adil olmak adına müslüman bir bayan kardeşimin namusuna dil uzatan baş editörüm bile olsa babam bile olsa affetmem,etmedim.azlettim siteden uzaklaştırdım. b-yasemin ataman sitede yazar idi sevdiğim bir kalem idi aynı zamanda.oda fazilet karayılan kardeşimize ağza alınmayacak ahlaksız kelimeler kullanmıştı.yazarlığını aldım siteden uzaklaştırdım. NEDEN HAKKI GİZLİYORSUN ZÜLKÜF! 5-küfür etmiyrosun bunu defalarca takdir ettim.ama insanların değerlerini rencide edersen doğruların bile okunmaz dinlenmez.ey tebliğci ne olursun ihanet etme başlıklı bir makalede bu konuyu açmıştım.yukarıda yazmışlar zaten.tebliğici itici olmamalı hırçın hiç olmamalı.tatlı dil ve yumuşak söz kuran emridir. 6-diğer üyelerimizede bir not ekliyeyım.islam ahlak kurallarına aykırı olmadığı sürece,forum kurallarına ters düşmedikçe HER ÜYE FİKRİNİ HÜR BİR ŞEKİLDE DİLE GETİRİR.BİZİM GİBİ DÜŞÜNMEYENİN CANI CEHENNEME HATASINA DÜŞMEYIZ KİMSEDE BİZDEN BEKLEMESİN.BU FORUMA BIRAKIN BİR MÜSLÜMANI,BİR ATEİST BİLE GELSE DÜŞÜNCELERİNİ SANSÜRSÜZ HÜR Bİ ŞEKİLDE DİLE GETİRİR.GEÇMİŞTE BUNUN ÖRNEĞİ ÇOKTUR.YETERKİ AHLAKLI SAYGILI VE EDEPLİ OLUNSUN.ZÜLKÜF DÜŞÜNCELERİNDE HÜRDÜR HER ÜYE GİBİ.KİMSE ONU YARGILAYAMAZ SEVMİYORSAN OKUMAZSIN OLUR BİTER. saygılar..
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |