|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ZÜLKÜF ARSLAN,Açılış Tarihi: 08 Ocak 2014 (21:24), Konuya Son Cevap : 12 Ocak 2014 (23:11). Konuya 27 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ocak 2014, 11:04 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 15399 Üyelik T.:
24 Aralık 2011 | Cevap: KELiMELERiN GÜCÜ../Zülküf Arslan
damlaya damlaya göl olur,banlaya banlaya yazar olur tevhidin yılmaz savunucusu yazar olmuş. çok sevindim ve hayırlı uğurlu bereketli faideli olsun İnşeAllah. |
12 Ocak 2014, 11:49 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 37259 Üyelik T.:
08 Ocak 2014 | Cevap: KELiMELERiN GÜCÜ../Zülküf Arslan İnşaAllah hepimiz içinde,hayırlısı olur....
|
12 Ocak 2014, 11:51 | Mesaj No:23 |
08 Ocak 2014 | Cevap: KELiMELERiN GÜCÜ../Zülküf Arslan |
12 Ocak 2014, 11:52 | Mesaj No:24 |
12 Ocak 2014, 11:54 | Mesaj No:25 |
12 Ocak 2014, 12:30 | Mesaj No:26 |
Cevap: KELiMELERiN GÜCÜ../Zülküf Arslan ''TARİKATLERDE,USULLERDE,kelimeleri bozmuş ve birbirlerinede girmişlerdir''. ''Örneğin tasvvuf ehli olan ve şuan elimizde bulunan kitaplarındaki KELİMELERE VE BU KELİMELERİN İÇERİĞİNİN BATILLIĞINA KARŞI ÇIKANLARA BAKIN,karşı çıkılanlar,tasavvufta kullandıkları kelimelerin içeriğinin ne kadar batıllığından ve ne kadar tehlikeli oluşlarından bahsedilir,ne kadar hayattan kopartılıp, uyutulan olmaktan bahsederiz''. ''Bu tarikatlerde kullanılan LAİLAHEİLAALLAH kelimesinin islam ile ne alakası var'' sizi eleştirmek istiyorum,düşüncelerimi dile getirmek istiyorum ama inanın bana daha fazla ne diyebilirsiniz acaba diye,sizin için endişe duymaya başlıyorum.. düşüncelerinizi ifade ederken niçin insanları bişeylerle itham ederek,yargılıyorsunuz söyler misiniz? neden Rahmet dili varken cevr ve zulm dilini kullanıyorsunuz? düşüncelerinizi dile getirmenin daha ılımlı ve kırıcılıktan uzak bi tarzı yok mu?merak ediyorum | |
12 Ocak 2014, 15:24 | Mesaj No:27 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: KELiMELERiN GÜCÜ../Zülküf Arslan
Size yazılıcak çok şey var ama defalarca yazılanlardan ve cevaplarınızdan da sizin uslubunuzu tanımış bulunuyorum uzuuuuun uzun yazılarla konu etrafında laf cambazlığı yaparak bir nevi uyuşturma çabası ile etkili bişeyler söyleyebilme çabası Sonuç ise hep aynı illaki tekfir edilecek birileri ve tek derdiniz cemaatler Bırakın iman edenlerle uğraşmayı da küffarı görün biraz!! siz eğri binayı düzelticem diye neleri yıktığınızın farkında değilsiniz ya da umrunuzda değil... Alıntı:
sorduğum soru için de kelimelere gereğinden fazla önem vermeyin zira onlar da bu dünya gibi insana musahhar edilmiş de ''kullanılmasına'' göre ala yı illiyinden esfel i safilin e düşürebilecek araçlardır sadece Aslolan niyettir kelimelerde size bunu hatırlatmak amacıyla yazmıştım.. Esas diyeceğim budur felsefe yaparken dikkat edin: “Nur-u akıl kalpten gelir.”..... bu sözü de evirip çevirip başka yerlere çekmeye çalışabilirsiniz Bu yüzden uzatmanın anlamı yok yazdıklarınızı okuyup asla öfkelenmem de zira kendi nefsim için birşey yazmıyorum Biliyorum Allah ın dini her türlü eksiklik ve yanlıştan uzaktır...
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
12 Ocak 2014, 23:11 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: KELiMELERiN GÜCÜ../Zülküf Arslan
SAYIN NİSSAREYYAN,beni felsefe yapmakla itham edmişsiniz,birincisi ben felsefeve hertürlü kelam ilmi yapmaktan Allah a sığınırım ve sığınmış birisiyim, Çünkü,benim kendime örnek aldığım EHLİ SÜNNETİN MÜÇTEHİD MESHEP İMAMLARIM,felsefe-kelam yoluna SAPIKLIK demişlerdir.. Beni insanları itham etmekle mesnetsiz suçlarken,biraz ehli sünnetin müçtehid imamlarının felsefe -kelam ilmi hakkındaki görüşlerine baksaydınızya .....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |