|
Konu Kimliği: Konu Sahibi NİSAREYYAN,Açılış Tarihi: 05 Nisan 2014 (02:32), Konuya Son Cevap : 14Haziran 2019 (00:25). Konuya 39 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Nisan 2014, 19:03 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Mısırda ihvana idam kararı! Der üyeleri, Fatih Saraçhane Parkı'nda, Mısır'da İhvan yöneticileri hakkında alınan idam kararlarını protesto etti. Tekbir getiren, "İslami hareket engellenemez" ve "Darbeciler yenilecek, İslami direniş kazanacak" şeklinDe slogan atan grup adına konuşan Haksöz dergisi yazarı Hamza Türkmen, "529 İhvan yöneticisi tamamen yalanlarla ve iftiralarla 20 dakikalık bir celse içerisinde idama mahkum oldu. Bu bir vahşet" dedi. Protesto gösterisinde ikinci sözü alan Yeni Akit yazarı Ahmet Varol da, "Bu bir yargı değildir. Bu bir savaştır. 529 insan hakkında 15 dakika içerisinde idam kararı verilmesi, yargıyla, mahkemeyle açıklanabilecek bir şey değildir. Bu bir toplu imha operasyonunun açıklanması kararıdır" diye konuştu. (BB) - İstanbul
__________________ |
08 Nisan 2014, 00:31 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!
82 yıl önce Libya'nın Şeyhi Trablus' un Aslanı Ömer Muhtar, İtalyanlar tarafından asılarak şehit edildi.! Allah şehadetini kabul buyursun... Şimdi de mısırda 529 kişi idam edileçek son 200 yıldır müslümanlara katliam yapılıyor ve içimizde ki hainler hala ingilize köpeklik ediyor
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
08 Nisan 2014, 00:53 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!
Mısır dedim.. Hiç değişmiyorsun.. Zindanlarin hep Yusuf'larla dolu. . [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
08 Nisan 2014, 19:01 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Mısırda ihvana idam kararı! Hadi pensilvanya beddua et Beddua etki bitsin bu zulüm Hiddetinden oturduğun koltuk sallansın Birkezde zalime kalsın o avucun Hep mi müslümana garezin kinin Sen aceba nesisin abd’nin İdama giderken 529 kardeşin Kesiliverdi beddua da çıkan sesin Mektuplar yazmışsın cihanı aleme Okullarım kapanıyor yardım edin diye Bir kezde kalemini oynatsaydın mursiye Olmaz değil mi? ayıp olur israile Elvandan ,gezisine mesaj yazarsın Mısıra pensilvanyadan şaşı bakarsın Birgün seninde bozulur rahatın Kalmaz ne efendiliğin ne hocalığın UMUT628 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
08 Nisan 2014, 19:18 | Mesaj No:15 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Mısırda ihvana idam kararı! Alıntı:
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
08 Nisan 2014, 19:52 | Mesaj No:16 |
20 Mart 2014 | Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
09 Nisan 2014, 19:01 | Mesaj No:19 |
20 Mart 2014 | Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!
Bir nar ağacı var bir de dar ağacı, Namerde nar düşürdüler, merde dar ağacı! Necip Fazıl Kısakürek
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
09 Nisan 2014, 20:05 | Mesaj No:20 |
Cevap: Mısırda ihvana idam kararı! Mısır için Türkiye Ayakta ! Izmir'de Kardeşlerimiz Konak Meydanında Mısır için Toplandı ! Burası Sakarya Selam olsun Kardeşlerime ! Burası Trabzon Helal Olsun Ümmet için Protesto Edene ! Konya Kültür Parkı Helal Olsun Kardeşlerimize alıntıdır... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |