|
Konu Kimliği: Konu Sahibi gün ışığı,Açılış Tarihi: 12 Nisan 2014 (15:34), Konuya Son Cevap : 13 Nisan 2014 (11:36). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Nisan 2014, 15:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | 35 Yaş 35 Yaş Yas otuz bes! yolun yarisi eder. Dante gibi ortasindayiz ömrün. Delikanli çagimizdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, Gözünün yasina bakmadan gider. Sakaklarima kar mi yagdi ne var? Benim mi Allahim bu çizgili yüz? Ya gözler altindaki mor halkalar? Neden böyle düsman görünürsünüz, Yillar yili dost bildigim aynalar? Zamanla nasil degisiyor insan! Hangi resmime baksam ben degilim. Nerde o günler, o sevk, o heyecan? Bu güler yüzlü adam ben degilim; Yalandir kaygisiz oldugum yalan. Hayal meyal seylerden ilk askimiz; Hatirasi bile yabanci gelir. Hayata beraber basladigimiz, Dostlarla da yollar ayrildi bir bir; Gittikçe artiyor yalnizligimiz. Gökyüzünün baska rengi de varmis! Geç farkettim tasin sert oldugunu. Su insani bogar, ates yakarmis! Her dogan günün bir dert oldugunu, Insan bu yasa gelince anlarmis. Ayva sari nar kirmizi sonbahar! Her yil biraz daha benimsedigim. Ne dönüp duruyor havada kuslar? Nerden çikti bu cenaze? ölen kim? Bu kaçinci bahçe gördüm tarumar? Neylersin ölüm herkesin basinda. Uyudun uyanamadin olacak. Kimbilir nerde, nasil, kaç yasinda? Bir namazlik saltanatin olacak, Taht misali o musalla tasinda. Cahit Sıtkı Tarancı...
__________________ 💛💙 |
Konu Sahibi gün ışığı 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yalnızım! | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | gün ışığı | 10 | 3280 | 04 Nisan 2020 20:24 |
İrmik helvası | Tatlılar | gün ışığı | 2 | 894 | 09 Ocak 2020 23:13 |
Medineweb hangi sporları yapar ya da hangilerini... | Forum Oyunları | Mihrinaz | 5 | 972 | 09 Ocak 2020 20:17 |
Haftanın üyeliği hakkında... | Hafta'nın Misafiri | gün ışığı | 10 | 3807 | 14 Aralık 2019 19:42 |
Ben geldim | Taziye-İlan-Selamlaşma | gün ışığı | 2 | 981 | 20 Ağustos 2019 14:42 |
12 Nisan 2014, 22:54 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: 35 Yaş
Eywallah kardeşim... Lisede bana verilen şiirdi ezberlemem için ,o zamanlar başka şiirmi yoktu derdim lakin kendimi tanıdığım zaman bu şiirin insanın iç dünyasında ne kadar büyük bir yankı uyandırdığını anladım,belkide ondan sonra şiir sevmeye başladım...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
13 Nisan 2014, 11:36 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | Cevap: 35 Yaş evet demi bazen niye dedeğimiz şeylerin kıymetini sonra anlıyoruz sağol kardeşim...
__________________ 💛💙 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|