|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nurşen35,Açılış Tarihi: 17 Ağustos 2017 (02:28), Konuya Son Cevap : 19 Eylül 2017 (07:39). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ağustos 2017, 02:28 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | AÖF Sınavsız İkinci Üniversite Bölümleri Medineweb AÖF Sınavsız İkinci Üniversite Bölümleri Medineweb AÖF Sınavsız İkinci Üniversite Bölümleri 2017-2018 Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesinde sınavsız ikinci üniversite okumak isteyen öğrenci ve mezunlar aşağıdaki bölümlerden birini seçebilirler. Sınavsız İkinci Üniversite, Üniversite mezunları ve örgün bir programda okuyan öğrenciler içindir. Not: Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite nedir,Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvuru koşulları nelerdir, sorularının cevaplarını merak edenler için cevaplar yazımızın sonunda yer almaktadır. Anadolu Üniversitesi Proğramlar ve Dersler AÖF Sınavsız İkinci Üniversite Bölümleri Nelerdir? Açıköğretim Fakültesi (Önlisans) Adalet Bankacılık ve Sigortacılık Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Çağrı Merkezi Hizmetleri Dış Ticaret Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı* Emlak ve Emlak Yönetimi Ev İdaresi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Halkla İlişkiler ve Tanıtım İlahiyat İlahiyat (Arapça) İnsan Kaynakları Yönetimi İşletme Yönetimi Kültürel Miras ve Turizm Laborant ve Veteriner Sağlık* Lojistik Marka İletişimi Medya ve İletişim Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Özel Güvenlik ve Koruma*** Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Radyo ve Televizyon Programcılığı Sağlık Kurumları İşletmeciliği Sosyal Bilimler Sosyal Hizmetler* Spor Yönetimi Tarım Turizm ve Otel İşletmeciliği* Turizm ve Seyahat Hizmetleri* Yerel Yönetimler Açıköğretim Fakültesi (Lisans) Felsefe Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı İşletme Fakültesi (Lisans) İşletme Konaklama İşletmeciliği** İktisat Fakültesi (Lisans) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri İktisat Kamu Yönetimi Maliye Uluslararası İlişkiler * Bu programa alınacak öğrenciler staj, klavye sınavı ve uygulama derslerini almak zorundadırlar. ** Bu programa alınacak öğrenciler isteğe bağlı staj yapacaklardır. *** Özel Güvenlik ve Koruma Ön Lisans Programına kayıt yaptıracak adaylar tam teşekküllü resmi bir hastaneden, bu mesleği yapmayı engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını, erkek adayların 1.75m’den, bayan adayların 1.65m’den kısa olmadığını belgeleyen yeni tarihli heyet raporu ile sabıka kayıtlarının olmadığını gösteren belgelerini kayıt için AÖF bürosuna vermeleri gerekmektedir. **** Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Önlisans Programında zorunlu staj ve uygulama dersleri bulunmaktadır. Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Önlisans Programı”nda laboratuvar uygulama dersleri yaz aylarında Eskişehir’de yapılacaktır. Laboratuvar uygulamaları devam mecburiyeti olan zorunlu derslerdir.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konu Sahibi nurşen35 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gündem Korona Aşısı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 6 | 1471 | 10 Aralık 2020 12:20 |
DHBT Muhteşem Özetler | DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler | nurşen35 | 4 | 2235 | 08 Aralık 2020 18:40 |
Kıssaları Hayatımıza Taşıyalım | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | nurşen35 | 1 | 953 | 08 Aralık 2020 17:46 |
TENKİD | Serbest Kürsü | nurşen35 | 0 | 845 | 08 Aralık 2020 12:44 |
Vitir Namazını Niye Kılıyoruz Biliyor musunuz... | Namaz-Abdest-Teyemmüm | nurşen35 | 0 | 969 | 04 Aralık 2020 13:56 |
23 Ağustos 2017, 14:07 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Ağustos 2017, 20:22 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Cok guzel bir sans Allah razi olsun.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
19 Eylül 2017, 07:36 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
2.Üniversiteye Kayıt olma fırsatını kaçırmadınız Kayıt Süresi Uzatıldı. Son gün 6 Ekim 2017 Tarih tekrar uzatılmayacaktır ! Son güne kalmayınız...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Eylül 2017, 07:39 | Mesaj No:6 |
15 Kasım 2011 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |