|
Konu Kimliği: Konu Sahibi GÖKCEN_AZRA,Açılış Tarihi: 25 Eylül 2014 (13:59), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2022 (16:16). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Eylül 2014, 13:59 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | KENDİMDEN ÖZÜR diliyorum... KENDİMDEN ÖZÜR diliyorum... [ Yaşadığım süre boyunca hep MERHAMETİMİN arkasından yürüdüm, beklentilerimi arkada BIRAKTIM. Kimseden bir şey BEKLEMEDİM, doğrusu bu sanıyordum çünkü. Yaşadıklarımı, yaşayamadıklarımı İÇİMDE sakladım, SUSTUM, olsun dedim İNSANLIK bende kalsın. Verdim, hep VERDİM karşılığını alıp alamadığıma BAKMADAN, aslında güçlü olmak değildi istediğim, ama olmak ZORUNDAYDIM ve oldum...... Kendimi hep ERTELEDİM. Kimsenin beni anlamadığını bildiğim halde hayatıma girenleri bana verilmiş KUTSAL bir görev olarak gördüm. Herkesi mutlu etmek zorundayım ZANNETTİM. Benimde mutlu olmam gerektiğini UNUTMUŞUM.. Görevim neyse en iyisini yapmalıydım ki; VİCDANIM rahat etmeliydi. Birilerinin de bana karşı GÖREVLERİ olduğunu hiçe saymışım oysa... NE YAZIK Kİ; Karşımdakilerin EKSİKLERİNİ tamamlamaya çalışırken, onların HATALARINI görmeye vaktim kalmamış SANKİ. Beni ÜZMELERİNE bakmadan, karşılığında ne ALDIĞIMA ne hissettiğime ALDIRIŞ etmeden hep VERDİM.. Kendimi nasılda UNUTMUŞUM.. unutturmuşlar aslında. PARAMPARÇA olmuş KALBİME, doğruları söylemeye çalışan BEYNİME, mutsuz YÜZÜME hep SUS dedim. Sen SUS.. Kendime HAKSIZLIK ettim, kimseye etmediğim kadar. Kendime Geldiğimde ise YORGUN, yılgın, bitkin bir köşede saklanıp ağlayan ÇOCUK olarak buldum. Ve ona elimi uzattım diyebildiğim tek şey " GEÇTİ ", bir daha seni kimse ÜZEMEYECEK. Şimdi senden ÖZÜR diliyorum. Seni bu kadar HİÇE saydığım için, insanların seni bu kadar ÜZMELERİNE müsade ettiğim için, seni hiç bir zaman DİNLEMEDİĞİM için, üzerine bu kadar SORUMLULUK yüklediğim için, hakkın olan bütün duyguları sana YAŞATAMADIĞIM için... Şimdi tekrar SÖYLÜYORUM. İNSANLIĞIMDAN, KALBİMDEN, DUYGULARIMDAN, ÇOCUKLUĞUMDAN, HİSLERİMDEN çok çok ÖZÜR diliyorum... ! |
Konu Sahibi GÖKCEN_AZRA 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bir Cuma vakti | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Allahın kulu_ | 1 | 2066 | 06 Şubat 2015 19:12 |
akışına bırak...! | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | Mihrinaz | 8 | 6893 | 20 Aralık 2014 00:11 |
Hayatın Gerçekleri!... | Serbest Kürsü | GÖKCEN_AZRA | 14 | 9485 | 19 Aralık 2014 23:37 |
MUTLU KADIN OLAbilmek... | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | mehmet akif2 | 3 | 2171 | 12 Aralık 2014 19:54 |
filistinli bakan! | İslami Haberler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 1929 | 10 Aralık 2014 23:41 |
09 Şubat 2017, 23:51 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Biraz teşekkür biraz özür borcumuz olduğu kesin
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
14 Ocak 2022, 21:23 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Yaptığımız en büyük hatalardan biri, sabah ayağa kalkabilmenin mucize olduğunu değil, normal birşey olduğunu düşünmemiz [emoji257]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |