| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi günışığı,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2007 (08:49), Konuya Son Cevap : Dün (08:23). Konuya 174 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:171 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | kuluna göz verdin, ''gör Beni'' dedin, Dil verdin, ''bilene sor Beni'' dedin, Gönül verdin, ''hayra yor Beni'' dedin, Gördüm, sordum, yordum, Sana yöneldim Allah'ım..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:172 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
nasipten ötesinin olmadığını bilmeme rağmen kalbimin hüznünü gideremiyorum, sen ferahlık ver Rabbim.😌🙏
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:173 |
18 Aralık 2010 | Ayağım dolanır, Yolumu keser sebebler Emrini bekler zerreler, Zorumu kolay eyle ~ Yüreğim darlanır, Uçurumum olur ayrılıklar Emrini bekler uzaklar, Uzaklarımı yakın eyle ~ Önemsediklerim senin yanındadır Vazgeçemediklerime sen yetersin Aczime kudretinle yetişirsin Sen bana kafisin.
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:174 |
18 Aralık 2010 | Ey Rabbim ne vakit elerimi açsam Kalbi burukluğumla halin feryadını edebiyle sunsam Umutlarımdan geriye kalan ne varsa, sabırda bulsam Kanaatin ruhumda ki aşkını yaşasam, feyzinle yol alsam İçime akıttığım gözyaşlarımı huzur içinde bıraksam Kulun olduğumun farkıyla seceye kapanıp kalsam...
|
| | Mesaj No:175 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
🌹📚 Bugün ve yarın sınava girecek olan, dünya ve ahiret hazinemiz tüm gençlerimize gönülden başarılar diliyorum. 📚🌹 Rabbim göz aydınlığımız olan yavrularımızın zihin açıklığını, gönül ferahlığını ve emeklerinin karşılığını nasip eylesin. 🤲✨ Onları geleceğe iz bırakan, ilmiyle ve ahlakıyla insanlığa fayda sağlayan, değerlilik bilincini her daim diri tutan bireylerden eylesin. 🌱🌟 Hayatın her aşamasında karşılarına çıkan sınavları kolaylaştırsın; özellikle de asıl ve ebedî sınav olan Ahirete Geçiş Sınavı'nda başarılı kullarından olmayı nasip etsin. 🤲🕊️ Bugün ve yarın sınava girecek tüm evlatlarımızın heyecanını sükûnete, kaygılarını güvene, emeklerini başarıya dönüştürsün. 📖💐 Dualarımız evlatlarımızla... Rabbim onların yolunu, bahtını ve istikbalini hayırlarla aydınlatsın. 🌹🤲
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 30 Kişi okuyor. (0 Üye ve 30 Misafir) | |