| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 11 Şubat 2014 (01:21), Konuya Son Cevap : Bugün (01:29). Konuya 72 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:71 | |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
|
| | Mesaj No:72 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | |
|
| | Mesaj No:73 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Bu hafta itibariyle özellikle bugün devir teslim yaptım Dünün çocukları olan genclerimle çok güzel üç günlük bir seyahat yaptık. Errgenliğin zirvesi son numara ) son seneye girmiş mesleğe başlayacak abi, sınava hazirlanmaktan hayata çok geç kaldığını düşünen kaygılı ablayla, genclerimle yeniden tanıştım adeta... Durmam gereken yerleri, müdahil olmam gereken yerleri gösterdiler. Önce afalladım sonra durup düşündüm. Arkana yaslan ve artık onların yolculuğunu izle. Bu günleri görmek elhamdülillah nasipolduysa yol vermeli gençlere dedim Bu bir eşikti... Farkettim![]() Ben arkadaş kanka felan değil anneyim yerim tam olarak burası..Onlar ise; annecim iyisin hoşsun ama biraz kenara mı çekilsen, bi dursan bi duysan, bi dinlensen bi dinlesen mi bizi dediler...arada haddi aşarsak belirt ama arkana yaslan ve artık tadını çıkar dediler... Herbiriyle dönüş yolunda bu birlikteliğin onlara ne kattığını konuştuk, gittikleri yerlerde en çok neden etkilendiler, neler değişik geldi, neyi farklı buldular, bavula sığmayan yanımda götürsem dedikleri neler vardı gibi gibi sorular yönelttim? Hatta yolculuğa başlarken hangi duygudaydiniz dönüşte nasıl bir duygu içerisinde olduklarını, birbirimizin farklı yönlerini yakalayabildik mi? gibi tatil tefekkürü sorular yönelttim. Gemini mi hazırladı bu soruları diye takıldılar önce.)))Hepsi çok içten cevaplar verildi. Denizi bavula koymak isteyen, günbatımına aşık olan, insanların rahatsız edici olmaması, örtünmekten dolayı utanmadıklarını, önyargının ne denli yanlış oldugunu müşahade eden, deniz memleketinde yaşayanın hep deniz aradığını , ayağımıza serilen şükredilmesi gereken nimetleri...Mutlu ve huzurlu bir ailede büyümenin dünyadaki cennetleri olduğu gerçeği.... Bugün bir kez daha şükrettim. Allah hayata paydak paydak adımlar atan ama yürek yemiş cesareti olan çocuklarımızı istikametten ayırmasın. Ayaklarını İslam'da sabit kılsın. Kalplerini dünya cazibesine kaptırmasın. Namazla inşa olan ve dirilen nesiller eylesin amin
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |