| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 09 Nisan 2014 (19:59), Konuya Son Cevap : Dün (22:30). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:11 |
| Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 |
Tabi bi de bir vakit namazı kacırmanın endisesi olmalı...KALBİ ALLAH ASKI ILE SARDIKTAN SONRA UYKU İKİ SAAT BİLE YETER..YANMASINI BİLENE DERİM..SABAH NAMAZINA KALKMANIN YOLU MUHABBETTEN GECER..SON NOKTA
|
|
| | Mesaj No:12 |
| Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 |
evet endişe duymayanlar zaten geceleri gündüzü cevirmis demektirler..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
|
| | Mesaj No:13 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | 1. Sabah namazının faziletini öğrenin. 2. Erken uyumayı alışkanlık hâline getirin. 3. Alarmı yatağınızdan uzağa koyun. 4. Bir namaz arkadaşı edinin. 5. Yatmadan önce niyet edin ve dua edin. 6. Namazı kaçırdığınızda üzülün ama umutsuzluğa kapılmayın. 7. Gün içinde işlenen günahların ibadetlere etkisini düşünün. 8. Sabah namazını bir görev değil, Rabbinizle buluşma olarak görün. Ve İbrahim peygamberin bize ve sonraki nesillere mirası şu duayı çok edin: "Rabbim! Beni namazı dosdoğru kılanlardan eyle. Soyumdan gelecekleri de (böyle eyle). Rabbimiz! Duamı kabul buyur. Rabbimiz! Hesap görülecek gün beni, anamı babamı ve bütün müminleri bağışla." (İbrahim Suresi, 14/40-41) Arapçası: رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي ۚ رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ ٤٠ رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ ٤١ Sabah namazına uyanmak çoğu zaman sadece bir alarm meselesi değildir; kalbin neyi öncelediğinin de bir göstergesidir. İnsan sevdiği şeye uyanır. Rabbimiz, bizi huzuruna koşarak gelen kullarından eylesin. Âmin.
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
![]() |