![]() |
Aşık Olanı Uyku Tutmazmış bilmyordum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve ben bilmezdim; tutulup bir çift göz, beyaz kanatlı gök yerlilerine şiirler okuyacağımı. Meğerse on milyonken bile yalnız kalabiliyormuş insan. Geceyi, göçmen bir düş uğruna yakabiliyormuş umursamadan. Diyorlar ki delilik aşkla gelen bir şeymiş ve sonbahar ekimden başlarmış ağlamaya. Kardelen karı severmiş; papatya güneşi. Denizin mavisi gökten düşermiş... Ve bir insan en çok bir ay aç kalabilirmiş. Dağlar da yürürmüş bilmiyordum. Taşlar kıpırdarmış yerinden meğer. Daha neler neler... Acının en acısına düşse bile kalp bedenin sancısı kadar azarmış. Aşık olanı uyku tutmazmış bilmiyordum. Saydıkça çoğalan bir sürü şey işte... Sanırım hayat hep baştan öğretecek yokluğunda; ama bir şeyler hep eksik kalacak. Yokluğun, alışılacak bir yoklu değil ki bu yüzden, Geldiğin güne kadar hep bir eksik sayacağım kendimi. Eksildikçe çoğalacağım ama. Seni sevmek çünkü Bütün insanları sevmek gibidir. Ne olur... Bu kargaşa içinde, bu yarım akıl ile beni unutma... HiraiZerdüş ---------------------------------------- |
SAAT: 21:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.