![]() |
Kuran’ın Hakim Olduğu Günlere Öyle günler düşlüyorum ki! Tevhidi mesajların coştuğu Muhammedi mesajın işlendiği Kuranın hakim olduğu Muhammedi hayat bekliyorum Şahadet’e özlem duyan mücahitler gibi Allah’ın sevgisi ile yanan kalpler gibi Bir volkan misali patlamaya hazır erler gibi Tağutların başının ezileceği günler düşlüyorum Medine islam devleti olunacak günleri bekliyorum. Kuran ve Muhammed’in örnekliğinde İmam Alinin cesaretinde İmam Hüseyinin kıyamında Zeynebi bir haykırışın gölgesinde Şanlı bir direniş bekliyorum Ali’ce bir İman ile Fatıma’ca bir iffet ile Hasan Hüseyin Zeynebi bir ruh ile Yaşayan kalpler bekliyorum Mustazafların arttığı Müstekbirlerin zalimleştiği bu günlerde Bilalin ehad nidalarını örnek alan Müminlerin tek yumruk olduğu Güzel günler bekliyorum… YitikSevda |
RE: Kuran’ın Hakim Olduğu Günlere inşaallah abim..o günleri bizde hasretle bekliyoruz.. şair tarafını da konuşturmuşsun maşallah...alkış000 |
RE: Kuran’ın Hakim Olduğu Günlere Sadece bir deneme idi İnşaallah bundan sonra aktaracaklarım daha düzenli olacaktır..Müslümanların ortak dertlerine bir nevi değinmek istedim. |
SAAT: 16:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.