![]() |
Gazze Gulun ey cocuklari Filistin'in, tebessum et ey Gazze Yakindir Va'd-i Hakk, kusatti rahmetiyle Allahu Azze Zihniyeti mel'un ben-i israil, mefkuresi arz-i mev'ud Unutma ey Gazze, kirma umidini yakindir Nasr-i Mev'ud Ummetin filizlenen tohumusun kanla sulanmis topraginda Rahimler gebe, analar yarista seni emzirmeye kucaginda "barekna havlehu" iken belden, tek kalan matemin izi Sen kan aglarken kizarir belki yuzumuz, utandir bizi Ey ilk kiblenin halki, ey miraca yukselinen topraklar Cinar olacaksin, dokulurken zulum agacindan yapraklar Insanligin ramazan hilalisin, sahidiz biz gorundugune Bayramimiz da ol ey Gazze, deger bu yolda surundugune Unutmussa seni, heyhat insanlik utansin acziyetinden Emret fedailerine ki kilicini kusansin haysiyetinden Yakarisindan bizi eksiltme dualarinda ey Gazze aglarken Belki kabul olur duamiz yuzumuzun karasiyla yalvarirken |
Cevap: Gazze ihtilal kuvveti Filistinli yavruların dirençli umutlarında yıkılacaktır, Peki senin bir katkın var mı? Bu yıkılışa? Durma!! sende katıl Filistin için direniş ve ilim yolculuğuna...Her müminin filistinde emeği vardır. Filistin sadece Lübnan-Ürdün-Mısır-İsrail-Akdeniz arası değildir Filistin her müminin yüreğidir Ya İsrail ........__________________________________________ __________________________________________________ _________________.-Ya İsrail!! ne bir DevLetim ne bir Hükümetim vur sırtıma, al özgürlüğümü, yıllardır kelepçeliyim- |
Cevap: Gazze tayyip erdoğanda gazzeye gidecek. birde şu füze savunma kalkanı meselesi olmasaydı iyiydi. kimi kimden koruyoruz? |
Cevap: Gazze öyle bir zaman gelecek ki arşa yükselecek İslam bayrağı öyle bir zaman gelecek ki o gün biz bile şaşıcağız ogün en mutlu günler olacak allah ın izniyle bu dünyaya korkmayn savaşmaktan sevmekten ve düşüncelernizi paylaşmaktan yaşıyorsak bir sebebi olmalı nefes verdiğimiz her an birilerine nefes olmalıyız işte müslümanlık budur... |
SAAT: 11:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.