![]() |
Salep gibisin Salep gibisin, Kış günlerinde içimi ısıtan... Süslemişsin kendini tarçınla yine, Son yuduma kadar başım dönsün diye... Salep gibisin, Dumanıyla yüzümü okşayan, Kıvamıyla damağımı mest eden... Salep gibisin, Yağmurlu bir akşamda elime aldığım, Yalnızlığımı paylaştığım... B.Âşık |
Cvp: Salep gibisin Bu şiiri doğudan biri yazsaydı salep yerine 'Çay' kelimesini kullanırdı. Bizler için çay içmek yemek yemekten daha da önemlidir.Ama Martin Hocam biz çaya sizin kadar şeker atmıyoruz.Ekonomik olmaz.Şaka bir yana Şiir güzel Allah razı ola... |
Cvp: Salep gibisin haaayır !! olamaz !!! ben salepten nefret ederim !!! |
Cvp: Salep gibisin Beğenmenize sevindim (: RAbbim cümlemizden razı olsun... Bence salep daha güzel olmuş...Çünkü bana göre ; Çayı hergün içiyoruz dimi ? Çayı normla bir arkadaş gibi düşünürsek... (: Ama Salep sevilmez mi yha (: Bu arada çaya 2 kaşık atmaya başladımm (: haberiniz olaaaaa :P |
Cvp: Salep gibisin Aman Martın Hocam biz sizin sağlığınızı düşünüyoruz.2 kaşıkta çok... |
Cvp: Salep gibisin Alıntı:
Aman naptınız çay içimim daha iyi o zaman :P 2 iyidir iyi (: |
Cvp: Salep gibisin Martın Hocam bu çay benden Afiyet olsun... |
Cvp: Salep gibisin Bir kaşık eksik olmuş ama hediyedir napalımm içecez bi dahakine iki olsun lütfen Teşekkür ederimmm |
RE: Salep gibisin Salep gibi iç ısıtan dostlara selam olsun......... |
SAAT: 07:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.