![]() |
Can dostum dediğim gelmiyor musun Can dostum dediğim gelmiyor musun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir selam eyleyim gönül bağından Can dostum dediğim gelmiyor musun Yollarda mahzunum, izin sürerim Can dostum dediğim gelmiyor musun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nefesin var gibi havada-suda Varlığın mecaldir bu garip canda Uzak yakın yoktur varsın bu handa Can dostum dediğim gelmiyor musun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağaran şu güne ziya sen misin Bükülen dizlere asa sen misin Kanayan yaraya şifa sen misin Can dostum dediğim gelmiyor musun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanan ciğerleri tutan eldesin Çare vaveyline esen yeldesin Gözdeki yaşlara akan seldesin Can dostum dediğim gelmiyor musun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamım kalmasın havada suda Yokluğun ağlasın vaveylde hu'da Vuslatla son bulsun serab-ı cüda Can dostum dediğim gelmiyor musun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alinti |
Cvp: Can dostum dediğim gelmiyor musun Valla şekiller çok güzel olmuş Teşekkürler Amirix38 tekrardan hoş geldin |
Cvp: Can dostum dediğim gelmiyor musun fiş prize takılı olsa,şarteller de açık olsaO güzeller güzeli an dahi beklemez gelir]bütün problem ne yazık ki bizde....[ |
SAAT: 11:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.