![]() |
Alıntı:
Üç beş Allah ne verdiyse tok ilham gelmiş:):) Begenmene sevindimcicekver Ben burdan yurürüm /cic/ek/ Ablaaahyyyyy İftardan önce ve sonra gülümseyen000 |
Fadimeye yakışır bir şiir olmuş 👍 emine senin şiir langıdı lan lan gibi olmuş 😬 tok karnına yenilesin kartalımız, ben istemez zamanın da yazmış yazan onu bile görmemişim yazık bana 😒 |
😂😂 Bana yazdığı aç karnınin gümbürtüsü 😂 Adımıza şiir yazılmış hoşluk oldu sağolsun. Becerdiği aşikar. Diğer üyelerle devam ettirsin. Mümkünse tok iken😂 |
şu an hiçbirşey aklıma gelmiyor. Allahın kulu üzerinde çalışıp iftar sonrası sizlere dönerim. İlhamımın midemle ortak çalışmasına şahit oluyorsunuz :) gülümseyen000 |
Allahın kulu isimli üyeye gelsinc* Aldığım her nefes canıma kasteder Limansız gemilerin demir attığı Lacivert gecelerin demindeyim Aldığım her nefes beni boğarken Hayatın ayazında Ilık rüzgarların esintisindeyim Nedensiz sebepsiz bir hallerdeyim Korkutuyor bu hal beni bana bırakma Allahım Uzun yollarım sana çıkmazsa zarardayım Leyla oldum bir aşkın elinde Utanırım diyemem kimselere... |
Mesafe dediğin bedenlere hükmeder, İstediklerimiz yanımızda olmasada, Hasret ve özlem, Rüyalarımızı süsler... İçimde büyüyen o özlemin, Ne zaman , Nerde ,nasıl olursa olsun, Aklıma her geldiğinde, Zehir gibi yüreğime işler ...!! |
Alıntı:
Adıma özel olmuş harika olmuş çok samimi olmuş mdnwb Adım aç kalmış bir editörün elinde zayu ziyan olup gidecekti gülümseyen000 Sen olmasan napardım(: Yalnız Allahın kulu akrostiji de süper olmuş vay vay vay. Bu Editörün bana kastı var da neysedüssünceli000sfhfgshsfhsgh Teşekkür ederim editim aldım kabul ettim kaydettim bu güzel hediyeyi klpp/ |
Çok güzel olmuş ablamahcup000 mihrinaz ablac* |
Kartalın ve su damlasının akrostişleri fevkalede olmuş kartal edit açken sen sen değilsin yazma evladım aç karnına:))) |
Alıntı:
Sabaha yakın gökyüzündeki mavi lacivert renk koyu mavi Allah razı olsun.güzel olmuşcicekver |
Ezan sesiydi ruhumu inceden saran Sonu gelen umutlarımı, hayallerimi Mazinin derinlerinden çekip çıkardım Allayıp pulladım içine dualar sardım Niyetlerimi Rabbime emanet edip Umutlarımı O'na havale ettim Rabbim Sen kulunu bilirsin cicekvercicekvercicekver |
Önce ben beğeneyimalkış000💯🌟🏆 Üyeler sıraya girsin.))) |
Alıntı:
|
Saol cicekver Arada oluyor böle:):) Seviyorum şiirsel ifadeleri belki ondan ilgimi çekti bu konu. Beyenmenize mutlu oldum. Arada yaparım böyle. Tokken yanlızm20 Mihrinaz abla kurban gittigülümseyen000 Ona faydam olmadıgülümseyen000 Onu da su damlası halletti sağolsun :):) cicekver |
Alıntı:
m edineweb ana yurdu i stemez başka forumu h ayır anlamış değilim bu ısrarı r azıyız senden başkanım i steme burdan ayrılmayı n eden iftara çağirmazsın a çın halinden anlamazsın z orla akroştiş yazdırırsıngülümseyen000 Failatun failatun mefulungülümseyen000hyyyyy Kartal buralardan esip geçmiş ve beni duman etmiş😂 Sen rahat edemezsin karalarsın adımıza özel sfhfgshsfhsgh |
Ben buraları unutmuşuuuummm harika olmuş gençler :)) Tadında eğlenceli aşık atışması gibi olmuş:)emeğinize sağlık devamı gelebilir 😉 |
:):)gülümseyen000dymdm Aklıma şuan bişey gelmedi :) geleni yazmışım:) medineweb abi,nebevi abi, sükut abla onlara yazmalı. Duşünim biraz. Abla seni biz tanıdık sen tanimiyongülümseyen000 |
Muhsin hocaya yazılmalı :) |
Adım geçmiş yeni gördüm, konu çok eskiymiş,, konuyu başlatan bayağı olmuş gelmeyeli,, Olur alırız nikimize akrostiş bii şiircik🙃🙃 |
Alıntı:
Uğramaz çokcası gülümseyen000 Herkes onu sever sayar Sinirlenirse siteden atar gülümseyen000 İyisimi kızdırma yayım abimi Neyime güvenimki gülümseyen000 Her işi hayır Olsun Cevabı kısa ve Anlaşılır olsun dymdmdymdmdymdmdymdm Ben sıramı sandım gülümseyen000 begenmezse başkası yazsın gülümseyen000 Başkanım istek var gelhyyyyy |
Bebeleri pistten alalımsssssss Sükutçuğum senin için gelsin😎 Suskunluğumda nedâmet Ürkekliğimde derin matem gizliyken.. Kıyıya vuran duygularıma, Uğruna feda ettiğim gülüşlerime Tam tetiği çekecekken Ulaştım ben "La Tahsen!" diyen Rabbe... En çetin cephelerde savaşırken Zamansızlık vurdu beni.. Bitmişliklerin içindeyken Elimi tuutu ve... "Rabbin Seninle!" dedi. sfhfgshsfhsghmdnwbmdnwbmdnwb |
Kartal adminlere gıcık. Bize mâni size şiir7638jk4 Bana ne tok mu gelirsin togg'la mı gelirsin içindeki şiir adama seslen bizede içerikli bişeyler yazsın ltfn52RcA* |
Alıntı:
yazarlık atölyelerine mi yazılsam acabadüssünceli000ögrenir bende yazarım ne var gülümseyen000 Bu nasıl yazılır ki arkadaş düssünceli000so/ru/xso/ru/x vazgeçmicem sen beğenene kadar devam edicem aplaagülümseyen000 Esmanur'un dediği gibi aşık atışmasına döndü bizimki gülümseyen000 kavga kıyamet kopmasa iyugülümseyen000 |
Ya çok güzel olmuş yüreğine sağlık olsun sayın yöneticimcicekver Cidden çok güzel uymuş bana hem de iyi tahmin etmişsin beni /cic/ek//cic/ek/ Hem çok beğendim, hem okurken duygulanıp hüzünlendim bunu alıp saklayayım hatıra niyetine /cic/ek/klpp/ |
B ir derdim vardı yel aldı A ğlayam dedim el aldı Ş ikayetimi kime edeyim E limde avucumda ne kaldı D erdimi hangi dağa anlatsam İ nsandan daha iyi anlar T ek başına yapayalnızda kalsam Ö lümden öte köy mü var R üyaya bıraktım kendimi Ü züntüm, sevincim, bütün kederimi/// M ilim hesap yapmadım severken herkesi c*c*c*c*cicekvercicekvercicekver Başkan aplammm 😎😎🎉🎉🎉🤩🤩 yazarlık yapmam lazım bende beceriyorum bu işi harikayım yaaffgülümseyen000 dilinden kurtulam inşallah gülümseyen000 |
Biraz tebessüm gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şiiri kolay yazmadım çok araştırdım Nurcan hocamdan ilham aldım gülümseyen000 Onun kadar olamadım tabikigülümseyen000 |
Alıntı:
Nurcan hanım kendini sevmede beğenmede tam bir ekol olmuş.)) Kendine kitapta yazar.))) |
SAAT: 04:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.