![]() |
Dost, Sırdaş, Gece Geceler bana arkadaş. Hem arkadaş hem de gardaş. Dertlerimi paylaşırım, Gece bana ortak, sırdaş. Tam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin ortasında, Bilgisayar masasında, Derin, derin düşünürüm, Başım eller arasında Gece tuhaf, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir hoş. Bazen karanlık, bazen loş. Çok kez baş başa olurum. Gece de ben gibi bomboş. Vefasız yardan ve[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı. Lakin zır boş ka[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı. Huzurlu dertsiz bilirim, Gece benden de ce[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı. İyi ki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerim var. Benim gibilere [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...], yar. Uyku tutmaz otururum Gece bile bana çok dar. Gece hapishane, zindan. Geçmek bilmiyor ki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Yazmayı fırsat bulurum, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıkar o andan. Gecede duydum acıyı Bitmedi çektim sancıyı Bu kafayla tez ölürüm, Görmeden kardeş, bacıyı. Atalay ÜRKER |
SAAT: 03:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.